Proiectul imobiliar The Corner Armenească s-a vândut în proporţie de 50% în primele săptămâni de la lansare

Comunicate de presă / 19 martie 2021

Proiectul imobiliar The Corner Armenească s-a vândut în proporţie de 50% în primele săptămâni de la lansare

The Corner Armenească s-a vândut în proporţie de 50% în primele săptămâni de la lansare, conform unui comunicat remis redacţiei.

Poziţionat într-o zonă rezidenţială care îşi păstrează farmecul de altă dată, pe Calea Moşilor 116-122, proiectul propune o mixitate funcţională şi este alcătuit din două clădiri. Acestea au fost concepute atât pentru a restaura şi a pune în valoare o clădire monument, cât şi pentru a oferi un confort ridicat locuitorilor din corpul nou.

Proiectarea, ca şi în cazul primelor două proiecte din seria The Corner, este semnată de biroul de arhitectură SSAT+, fondat de arh. Ştefan Sava şi arh. Alexandru Popescu, şi ilustrează o viziune orientată spre un stil de viaţă modern şi flexibil, cu zone de relaxare şi terase spaţioase, chiar în mijlocul vieţii urbane. Clădirea modernă pune la dispoziție 27 de apartamente, studiouri și apartamente cu 2, 3 și 4 camere cu parter destinat spaţiilor de birouri, iar cladirea monument existentă pe teren va servi drept spațiu comercial și de birouri pentru toți cei care își doresc să-și îndeplinească visurile profesionale.

"The Corner Armenească răspunde nevoilor actuale ale persoanelor active, prin poziţia ultracentrală şi facilităţile de care dispune în proximitate, fie ca vorbim de viaţa culturală sau socială. Investiţia totală se ridică la 6 milioane de euro şi se reflectă în calitatea proiectului şi a standardului ridicat de locuire pe care îl oferă beneficiarilor. Ne dorim ca seria The Corner să continue cu proiecte care aduc plus valoare mediului şi ţesutului urban.", a declarat Ştefan Sava.

Primele două The Corner, Eminescu - Dacia şi Floreasca-Rahmaninov, au fost finalizate în 2019, respectiv 2020, şi au fost sold-out din faza de construcţie. Ca o amprentă a echipei SSAT+, toate aceste proiecte au în comun, pe lângă arhitectura modernă, valorificarea acoperişurilor transformate în grădine urbane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb