Promoţie la creditele de la "Banca Comercială Feroviara"

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 5 octombrie 2010

Petre Tulin: "Întrucât avem avantajul de a evolua fără povara creditelor neperformante, putem pune la dispoziţia clienţilor noştri produse de creditare cu dobânzi atractive, fără a percepe comision de analiză".

Petre Tulin: "Întrucât avem avantajul de a evolua fără povara creditelor neperformante, putem pune la dispoziţia clienţilor noştri produse de creditare cu dobânzi atractive, fără a percepe comision de analiză".

"Banca Comercială Feroviara" a lansat trei tipuri de produse promoţionale de creditare: creditul imobiliar, creditul de nevoi personale cu garanţii şi creditul de nevoi personale fără garanţii. Oferta este valabilă, pe durata a trei luni, în perioa-da 4 octombrie - 31 decembrie 2010, potrivit unui comunicat al instituţiei.

"Întrucât avem avantajul de a evolua pe piaţa financiar-bancară din România fără povara creditelor neperformante, putem pune la dispoziţia clienţilor noştri produse de creditare cu dobânzi atractive, fără a percepe comision de analiză. De asemenea, asigurarea de viaţă şi a imobilului adus în garanţie le sunt oferite gratuit", a declarat Preşedintele Băncii Comerciale Feroviara, Petre Tulin.

Pentru clienţii care doresc să achiziţioneze o locuinţă, "Banca Comercială Feroviara" oferă creditul imobiliar în euro, cu o rată a dobânzii de numai 7,286%. De exemplu, la un credit de 50.000 de euro, acordat pe o perioadă de 30 de ani, rata lunară se ridică la 342,31 euro, iar DAE este 7,55%.

La creditul în euro de nevoi personale cu garanţii, rata dobânzii este de 7,586%, cu un punct procentual mai mică decât rata standard. Pentru un credit de 25.000 de euro, luat pe termen de 300 de luni, rata lunară totală este de 186,15 euro, DAE fiind 7,89%.

Pentru proiecte de valori mai mari, "Banca Comercială Feroviara" oferă în condiţii preferenţiale de cost şi creditul în lei de nevoi personale fără garanţii, cu o rată a dobânzii de 12,3%. În acest caz, pentru un credit de 20.000 de lei acordat pe o perioadă de 120 de luni, dobânda anuală efectivă este de 16,41 lei, datoria lunară de plată fiind de 340,42 lei, la care se adaugă comisionul de administrare a creditului (calculat lunar, la soldul creditului) de 0,25%.

Aceste condiţii preferenţiale de cost sunt valabile atât pentru creditele noi acordate, cât şi pentru cele care se dau pentru refinanţarea creditelor în derulare.

Pe lângă reducerea dobânzilor şi neperceperea comisionului de analiză, clienţii care contractează unul dintre aceste credite beneficiază şi de asigurarea de viaţă oferită gratuit, timp redus de aprobare, documentaţie de credit simplificată, rambursare anticipată fără costuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb