PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY/ÎN 2016, Creştere de 12% pentru circuite, la un pachet mediu de 900 de euro

Adina Lateş
Companii / 28 martie 2016

Cererea pentru circuite a fost în creştere cu 15% în 2015, faţă de 2014, circuitele tematice fiind cele care i-au atras cel mai mult pe români, datorită faptului că le oferă posibilitatea să cunoască istoria, cultura şi civilizaţia locurilor respective, potrivit unui comunicat Prompt Service Travel Company.

"Trendul ascendent se menţine şi pentru anul acesta, rezervările realizate în primul trimestru al anului fiind mai mari cu 12% faţă de perioada similară a lui 2015", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, cele mai căutate, până în prezent, sunt programele de Thailanda, în special cel de plajă, soare, mare, în care turiştii pot îmbina vizita cu statul la plaja, urmate de Cappadocia, Scandinavia - Capitale şi Fiorduri, Croaţia - Muntenegru.

Inovaţia sezonului în ceea ce priveşte circuitele din Europa o reprezintă cele în Polonia ("O lecţie de istorie" - care vizează istoria ţării în cel de-al Doilea Război Mondial-, şi "Pe urmele lui Chopin" - singurul circuit care include şi participarea la un concert din opera compozitorului) şi în ţările Baltice ("Jewels of the Baltic"). De anul acesta, în oferta turoperatorului se află şi circuitul Croaţia-Muntenegru, care are deja o cerere semnificativă.

"Am constatat o cerere din ce în ce mai mare pentru astfel de vacanţe care îi oferă turistului posibilitatea să viziteze mai multe ţări într-un timp scurt, dar şi să obţină mai multe informaţii despre istoria, cultura şi civilizaţia locului. Şi pentru că cei care au vizitat deja Europa ne-au solicitat circuite în ţări îndepărtate, ne-am diversificat oferta cu ţări precum Thailanda, Sri Lanka, China şi Maroc, fiecare având o temă specifică", declară Dan Goicea, director general adjunct Cocktail Holidays.

Astfel, cele mai populare circuite exotice sunt "Pe urmele civilizaţiei Thai" (Thailanda) şi "A opta minune a lumii" (Sri Lanka), "Farmecul Chinei de la Nord la Sud" (China şi Hong Kong, pentru a cunoaşte civilizaţia asiactică) şi "De la Ocean la Atlantic, la oraşele imperiale" (Maroc, pentru a vedea oraşele imperiale).

Un pachet de circuit include transport cu avionul, taxe de aeroport, cazare la hoteluri de patru şi cinci stele, asistenţă turistică în limba română, dar şi asigurarea storno şi medicală, Travel Protection, pentru orice vârstă. Preţul mediu este de aproximativ 900 de euro/persoană. În 2015, pachetul mediu pentru un circuit complet cu toate taxele şi atracţiile turistice incluse a fost de 695 de euro în Europa şi de 1.090 de euro în destinaţiile exotice.

"Turiştii de circuit sunt persoane cu venituri peste medie, foarte bine informaţi şi foarte activi. Ştiu

Prompt Service Travel Company a fost înfiinţată în urmă cu 23 de ani. Cocktail Holidays este brandul turistic al Prompt Service Travel, lansat în urmă cu 11 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb