Protest în faţa sediului Brigăzii Rutiere

A.M.
Miscellanea / 30 iulie 2018

(sursa foto: Twitter)

(sursa foto: Twitter)

Câteva zeci de persoane au protestat astăzi în faţa sediului Brigăzii Rutiere a Capitalei după ce poliţiştii au reţinut numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, dar şi permisul şoferului care conducea un autoturism înmatriculat în Suedia.

Protestatarii sunt nemulţumiţi de atitudinea poliţiştilor şi spun că nu s-a procedat corect, acuzând Poliţiţia Română de subordonare politică. Oamenii au afişat un banner împotriva Poliţiei, relatează News.ro.

Protestatarii s-au adunat în faţa sediului Brigăzii Rutiere în jurul orei 14.00, scandând "Poliţia Română e o slugă bună". Ei sunt nemulţumiţi de modul în care au luat poliţiştii măsuri, reţinând plăcuţele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD şi permisul şoferului, şi acuză Poliţia Română că a acţionat politic, conform surselor citate.

"Poliţiştii fac nişte verificări, interoghează o bază de date, după care stabilesc în raport cu fapta ce măsuri se iau. La fel şi în acest caz, se fac cercetări. (...) Ambasada Suediei a venit cu un comunicat în care precizează că rămâne la latitudinea statelor dacă pot uitiliza sau nu acele numere preferenţiale în cadrul altor ţări. (...) În momentul în care au interogat baza de date, colegii au stabilit că numărul corespunde seriei şasiu şi certificatului de înmatriculare al autoturismului. Există o interpretare în raport cu prevederile convenţiei pe care şi Romania şi Suedia le-a ratificat în sensul în care numerele de înmatriculare trebuie să conţină atât litere, cât si cifre. Politiştii fac nişte verificări, verifică o bază de date, apoi stabilesc măsuri", a explicat Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. cum sa retii un om al ue care are documente legale de circulatie cu masina dupa cum spune ambasada care e doxa de legi ., si sa spui ca e un infractor aceasta este o invidie periculoasa care duce la ,m,m ..,antiaparhaid;;;, africa

    1. Au reținut numerele nu omul. Doar Kovesi l-ar fi retinut pe șofer.

      În România nu poți circula cu număr de înmatriculare obscen.

      În Africa ne duceți voi, toți inculții analfabeți, cu pretenții de maneliști civilizați. 

      Cita vreme acel numar de inmatriculare este blurat pe toate posturile TV asta inseamna ca nu este un numar legal in Romania.

    lasa ca si suedezii romani tot cocliti au ramas chiar daca traiesc intr-o tara mai civilizata decat a noastra.Cand vin in Romania sunt mai cocliti de cand au plecat.

    Peluzării statului de drept s-au răzgândit, nu mai vor respectarea legii.

    africa este un continent super dezvoltat acum au generatiile noi f destepte sanatoase sint mai cultivati ca unii din romania o tara de comunisti care se cred io.bagi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb