Protest în Piaţa Universităţii faţă de posibile restricţii pentru cei nevaccinaţi

G.U.
Miscellanea / 24 iulie 2021

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Aproximativ 200 de persoane protestează, astăzi, în Piaţa Universităţii, faţă de posibile restricţii pentru cetăţenii nevaccinaţi împotriva COVID-19, transmite Agerpres.

Manifestanţii au strigat lozinci precum: "Luptăm, luptăm, luptăm şi câştigăm!", "Libertate!", "Nu ne vaccinăm!", "Ieşiţi din case!", "Jos Guvernul!", "Jos trădătorii!", "Libertate, te iubim! Ori învingem ori murim!".

Ei au pancarte pe care se pot citi mesajele: "Nu vrem domiciliu forţat", "HoReCa liberă", notează sursa citată.

Un participant la manifestaţie i-a îndemnat pe cetăţeni să facă plângeri penale împotriva celor care îi dau afară de la serviciu dacă nu sunt vaccinaţi împotriva COVID-19.

"Constituţia României spune că toţi suntem egali în faţa legii. Vă informez că personal am formulat plângere la Consiliul Discriminării, urmează să depun cererile pentru afirmaţiile discriminatoare cu tentă vicleană de a vicia consimţământul populaţiei, adică de a vă înşela şi a vă minţi că, dacă nu vă vaccinaţi, nu vom avea ce căuta în mall-uri, în teatre sau în alte instituţii. (...) Asta e intimidare", a declarat una dintre protestatare.

La manifestaţie participă şi senatorul Diana Şoşoacă şi George Simion, copreşedinte al AUR.

''Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie'', a scris Simion pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 40 )

  1. Selecția naturală va lovi in sosoci mai mult decât in majoritatea tăcută și responsabila. Sa dea declarație ca refuza atât vaccinarea cât și spitalizarea in caz de covid. Așa vor rămâne spitalele celor vaccinati dar care din diferite motive nu au suficientă imunitate. De ce sa plătesc eu prin taxe pentru toți iresponsabilii?

    Pana acum, doar cine nu a vrut nu s-a vaccinat. Ceilalți nu au decât sa parieze contra sel ectiei naturale. 

    1. sel ectia naturala va lovi in ciolosistii care alapteaza mai mult .

      De ce sa plateasca oamenii normali pentru cretinii care se inteapa si apoi au probleme medicale? Acesti deraiati care s-au intepat ar trebui sa fie carantinati, scosi din activitatile normale, sa fie internati ca sa se faca si alte experiente pe ei.

      Selecția naturală lucrează, ca vreți sau nu vreți, sosocilor.

      Pregătiți-vă de înmormântări și pomeni, nu ne purtați grija noua vaccinatilor. Mulți idioți mai puțin, abia aștept. 

      Sa mori tu imbecilule ca daca bei si fumezi, cumperi produsele din magazin si dai o declaratie ca vei plati spitalizarea atunci cand vei avea nevoie de asistenta medicala pentru consecintele alegerilor tale.

      Sa mori tu imbecilule ca daca esti supraponderal, dai o declaratie prin care spui ca platesti spitalizarea. Nu stii daca esti supraponderal? Iata clasificarea OMS: 

      "Organizatia mondiala a sanatatii a definit si clasificat grade de obezitate, pe baza IMC - indicele de masa corporala, calculat prin raportul greutate/inaltime2, astfel : 

      gradul 1 de obezitate cu indicele de masa corporala cuprins intre 30 - 34,9 kg/m2 

      gradul 2 de obezitate cu indicele de masa corporala cuprins intre 35 - 39,9 kg/m2 

      gradul 3 de obezitate cu indicele de masa corporala egal sau peste 40 kg/m2 

      Pacientii cu indicele de masa corporala (IMC) cuprins intre 25 - 29,9 kg/m2 au fost definiti ca supraponderali. Valori normale ale indicelui masei corporale (IMC) sunt 24 - 26 kg/m2 pentru femei si 24 - 27 kg/m2 pentru barbati." 

       

      Sa mori tu imbecilule ca daca nu conduci o masina electrica in oras, sa fii obligat sa dai o declaratie prin care platesti spitalizarile tuturor celor care se prezinta la spital cu efecte ale poluarii. 

      Asa sa platesti, bai sosoc vaccinist imbecil. 

      Sosocule, ceasul ticăie, ca vrei sau nu. Lumea merge înainte, ca vrei sau nu. Nu îmi va fi mila de tine si de confrații tai, niște imbecili mai putini nu strica.

      o sa muriti ciolosocilor !

      Iata ce face serul care este numit vaccin de catre idioti. Esti cel mai bun exemplu pentru cat de nasol este acest ser. Pentru periculosi ca tine ar fi bine sa fie izolati toti vaccinatii.

      Nene , nu vezi că sunt proști da mulți , mulți da proști !?...

      Dacă au ajuns și celebrități ca simioni sau șoșoace să ne reprezinte !? 

      Ai uitat de bulai, ghinea si restul hoardei.

      ciolosoc prost , nu te mai agita ca pierzi sarcina !

      "Selecția naturală va lovi in sosoci mai mult decât in majoritatea tăcută și responsabila"

      tinere domn, majoritatea tacuta si responsabila (75-78%) nu s-a vaccinat si nu se va vaccina!  

      Mai vorbim peste 1-2 luni. Ceasul ticăie. Sosocii au loc asigurat in cărțile de istorie și la cimitir. Nu pariați contra Selecției naturale.

      Au mai fost niste nazisti care debitau aceleasi cretinatati ca tine. Pentru o perioada au disparut dar acum ati re-aparut.

      vezi ca eu am citit articole in presa uk si usa conform carora majoritatea reinfectatilor si decedatilor cu delta erau vaccinati cu ambele doze....

      zic si eu ce am citit... vedem pe viu din septembrie incolo. 

    Prostii vor sa scape tara de prosti! Sa le facem placerea! Vor cere singuri sa fie vaccinati atunci cand ii va cosi covidul,

    1. Prin tarile campioane la intepat cei mai multi luati de covid sunt cobaii care au fost intepati. Toti acesti fraieri intepati nu se vor ruga sa scape, se vor bucura pentru ca sunt cobai speciali, cu pasaport de sclavi liberi.

      Pentru cei care nu înțeleg știința, nu pariați împotriva selecției naturale.

      Un virus pt dus un laborator este o armă biologică care nu face distincția ncur între vaccinații și nevaccinați daca virusul face mutație .

      Nu te poți tu vaccina cât se poate virusul muta iar, la un moment dat, vei pica de fraier, o să vezi. 

      Pentru cei 3 neuroni ai tai au reusit astia sa te dreseze doar cu 'sel ectia naturala'

      Vaccinați din toate țările uniți-vă! uniți in 'cuget' si nesimțiri vom face totu' fara a precupeți nici un efort ca sa ne facem de cacao nonstop.

    ...

    1. Nu-mi pasa. Deloc.

      Dacă nu înțelegi sau nu vrei sa înțelegi, nu-mi pasa.

      Selecția naturală lucrează. Tic tac, tic tac. 

      Golanii vor sa puna restrictii pentru ca fraierii intepati ca tine sa aibe senzatia ca sunt protejati. Mai bine ca intepatii sa fie izolati. Vine lambada. Tic tac.

    Sunt adorabile replicile de mai sus

    vaccinarea este voluntara si asa tr sa ramana 

    plata contributiei la sanatate este obligatorie pt toata lumea; voluntara in acest fond este modul de cheltuire a fondului, adica a ministrului/clasei politice 

    imunitatea dobandita pe cale naturala este de durata, cea din vaccinare practicata este discutabila ca durata si plina de surprize in ce priveste efectele ulterioare! 

    in consecinta fiecare face ce crede de cuviinta si jignirile nu isi au rostul, indiferent de simpatia/antipatia politica a individului

    multa sanatate si intelepciune tutror 

    Istoria adevarata a genocidului contra populatiei din ultimii 40 de ani practicat de autoritatile bolsevice si neobolsevice de dinainte si dupa 1989 va aparea in douazeci de ani!!! Internetul controlat aproape in totalitate de Politica Politica Mondiala si Romana a Zilelor de Apoi, modul in care intregi guverne erau cumparate cu valuta pentru a distruge asa-numitele ~industrial plants~, austeritatea extrema impusa de Corifeii Lumii Inchise, propaganda de cea mai joasa calitate (~Nu sunt bani, tovarasi bolsevici si asa-zis capitalisti, doar pentru noi sunt sute de miliarde, dar nu pentru voi, sclavilor!!!~, o populatie lasata fara medicina, fara dinti, cu trupuri maladive si firave, inestetice, cu oameni ce mureau cu mult inainte de vreme din cauza lipsei tehnicilor medicale de regenerare, SPAGA GENERALIZATA pentru a dobandi un plus la salariu si situarea/votarea pe liste pe baza de cotizatie la partid!!! Toalete in spatele curtii! Lipsa unui spital care sa se inalte pana la cer, care sa aiba sute de hectare de sectiuni, pe varf de munte! Defrisarea padurilor, propaganda ca se distrug raurile prin constructia de hidrocentrale (ele nu se mai construiau de intregi decenii), pentru a nu se vedea defrisarile imense... Exodul populatiei din tara lipsita de viitor, figuri sinistre ale puterii, generatori de moarte si saracie, conducatori peste zone geografice si teritorii ex- si actual estice!!!

    Cum mureau ei, mititeii, de grija populatiei! Cum murisera si in in ultimii 40 de ani! Adusesera Romania pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres! Autostrazile cu sase benzi brazdau tara, elicopterele lui Popeye fara de accident micsorau distantele, pacientii se duceau in spitalele unde intinereau si se vindecau de orice boli! Sa revenim la realitate! Veti face un simplu dus, spuneau medicii SS inainte de a-i baga pe detinuti in camerele de gazare cu Zyklon B! Istoria adevarata a genocidului contra populatiei din ultimii 40 de ani practicat de autoritatile bolsevice si neobolsevice de dinainte si dupa 1989 va aparea in douazeci de ani!!! Toalete in spatele curtii! Lipsa unui spital care sa se inalte pana la cer, care sa aiba sute de hectare de sectiuni, pe varf de munte! NU SPITALE CU DETINUTI POLITICI, TINUTI SUB CHEIE SI FARA APA! LA GRADUL DE LIPSA DE UMANITATE A ACESTOR AUTORITATI GENOCIDARE NU AR FI DE MIRARE SA NU SE ARUNCE PESTE ZONELE CARANTINATE STL-uri sau SND-uri! MII SI MII DE BOLNAVI CRONICI MURISERA IN FATA SPITALELOR COVID!!! CINE RASPUNDE DE ACEST GENOCID? STARURILE TV SE DADEAU BOLNAVE DE COVID-19, altfel pierdeau contractele! Trupele de propaganda spuneau ca nimeni nu MURISE DIN LIPSA ACCESULUI IN SPITALELE SARS COV-2! Mai mult, plecau prin Santorini, prin diverse zone ale lumii, UNDE SE CEREA TESTUL, DAR FARA TEST (*Weren’t they SARS Cov-2 Propaganda’s Guys?), in timp ce cetatenii erau CONCENTRATI CA VITELE IN TARC SI LI SE BAGAU PE GAT TESTE FALSE SI VACCINURI CANCERIGENE (premierul Trudeau, incendiatorul bisericilor catolice ale indigenilor, Malta etc)… ! La $ 200, 000 de K cat primea mass-media din Ro era normal: almost all newspapers guys puteau spune orice! PS: in aceste zile fatidice, numarul de morti de cancer depasise cifra de 8, 000, 000 pe 2020, 4, 168, 511 de SARS Cov-2!! 12, 619, 523 murisera de cancer in 2020 si 2021 (4, 619, 523 murisera de cancer in 2021) NIMENI NU SE INGRIJEA DE EI!!! NICIUN VACCIN PENTRU CANCERE!!! 4, 275,382 copii sub 5 ani murisera in 2021! 17, 900, 000 oameni mureau de boli de inima, ei nu erau NUMARATI, DEOARECE BOALA NU ERA CONTAGIOASA SI NU ERA UN PRETEXT PENTRU INSTITUIREA DICTATURII MEDICALE DE TIP BIG BROTHER! Cazul fratelui lui Fl. Sal. e semnificativ pentru calitatea joasa a medicinii, murise cu zile intr-un spital dezafectat! Guardienii bateau pacientii Covid-19, iar acestia decedau la 33 de ani! Mai mult, CONTROLUL POPULATIEI ERA STRICT! FARA TESTELE NECONCLUDENTE SI VACCINARE, NIMENI NU SE MAI DEPLASA IN LUME! Urmau valul 4 si doza 3 de vaccin! Oamenii fara QR de vaccinare de acolo nu mai intrau nicaieri! Nici in magazinele universal de hrana, erau sortiti infometarii prin lipsa accesului la hrana! TACTICA LUI STALIN, care a exterminate astfel 30 de mil de compatrioti! LIBERTATILE OMULUI DISPARUSERA SUB PRETEXTUL VIRUSULUI!!!!In Fr si Greece erau proteste contra vaccinarii obligatorii! Seful Hexagonului avea sa ajunga ca Sarkozy, intr-un prison! Un doctor Mengele german voia sa lipseasca de orice drept pe nevaccinati, Razvan Constantinescu a fost suspendat de Noua Politie Politica si Pandemica, prezenta si la UMF IASI (procesele contra lor vor fi similare cu cele de la Nuremberg< procese de acest tip vor fi declansate in intreaga lume> CALAII DIN LYON=UMF IASI EGAL CALAII DIN IASI)… O pacienta bolnava de Covid dezvaluise ca erau tinute in saloane fara aer si fara apa! UN PACIENT DE 51 DE ANI FUSESE EXTERMINAT> BOLNAV DE DOUA ORI, MURISE MISTERIOS IN SPITAL! Cel putin 600 de vaccinati murisera la scurt timp dupa ce se intepasera! 11, 000 de vaccinati morti in USA dupa vaccine. Fostul ministru fusese asasinat la fel, Stanoevici, oamenii nu aveau bani de implant dentar total, cam $ 20,000! Doru Clabescu, director la Economie, murise subit dupa vaccine! In emailurile lui FAuci catre Andersen se afirma ca virusul este artificial, apoi se daduse o dezmintire ca acestea sunt ~teorii trasnite~! Printre victimele din sport: Draghici Mihaela, decedata la 30 si ceva de ani dupa vaccinare, Fostul sot al Elodiei , Mustata Ciprian, a murit din cauza vaccinarii! Simona Halep care are corpul slabit, deoarece NU ISI MAI REVINE DUPA UN ACCIDENT BANAL! Dupa ce devenise varf de lance in propaganda pentru vaccine, acum era acuzata de lene! ~Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa plece!~ Rosia Montana avea sa fie data pe nimic, redevente de 4 la suta in loc de 60 la suta! Unde a disparut industria miniera, atat de ceruta de tarile arabe inainte de 1990? Defrisarea padurilor, propaganda ca se distrug raurile prin constructia de hidrocentrale (ele nu se mai construiau de intregi decenii), pentru a nu se vedea defrisarile imense... Exodul populatiei din tara lipsita de viitor, figuri sinistre ale puterii, generatori de moarte si saracie, conducatori peste zone geografice si teritorii ex- si actual estice!!! Lumea era si vesela si trista> vesela pentru ca era vremea frumoasa, trista pentru ca ne aducea aminte cat de urat arata scolile – asa imi spun cei ramasi in tara (la fel ca spitalele, iar lucratorii din ambele domenii traiesc prost, la limita saraciei, prin unele institutii conduse de persoanele dezafectate la nivel local, se punea intrebarea ~al cui esti sau ce dai ca sa-ti maresc salariul?~ Ierarhiile se schimbau de persoane imbatranite, relicve PCR (pile, cunostinte, relatii)! Maririle de salariu erau patetice, de doi bani! Dar pentru aceste mariri de salariu se apela la diverse metode neortodoxe! Pentru rezistenti se apela la politia politica! Liberalii se infrateau cu socialistii si asa-zisii progresisti si constituiau Marea Familie Unita a Hotilor!< de altfel 66% din populatia Romaniei o ducea in saracie, foarte prost, nu au bani de taxe/impozite si de mancare din venitul lunar)!!! 1000 de immobile din Capitala nu au nici ACUM APA CALDA, PENTRU CA TOTI RESPONSABILII de dupa 1990 ERAU PRIMELE SUGATIVE DIN BANUL PUBLIC! In plus, sobolanii, capusele si ierburile napadisera totul! Sobolanii erau vazuti, inotand prin marile lacuri ale Capitalei! Capitala urma sa fie lovita de CIUMA din cauza sobolanilor! EUROPA ERA CIUMATA, LIDERII AVEAU UN VIRUS AL AUTODISTRUGERII IN CAP! ERAU RAPORTATE PENTRU VACCINATI UMFLATURI ALE PICIOARELOR PENTRU VACCINATI SI VENE CARE SE RUPEAU! Ploile apareau zilnic din cauza incalzirii globale si a armelor meteo! Transportul public era un dezastru! In spitalele lui Ring The Foreigner oamenii mor din lipsa tratamentului! Un martir intre martiri este Dan Smaranda din central Pitestiului, om lasat in voia destinului de o medicina neputincioasa! Nici acum nu I se daduse un spatiu social, un mic apartament in folosinta! Spitalul din acel oras ascuns era foarte daramat! Negru la iveala! Cifrele vor fi sporite pentru a se regiza starea de urgent/alert, apoi prin masurile intelepte ale~ Partidului, lui Ceasca, Ro~, totul va fi redus la minimum… In Viena, zeci de diplomati sufereau de sindromul Havana! PS> In Romania 70, 000 de oameni mor din cauza saraciei si a civilizatiei extreme de scazute! De Lumea a Treia! Un mason khaki se lua la cearta cu DB care ii rupea pe toti pe genunchi! Spionii contrari Ro nu mai sunt prinsi de mult, in schimb, lupta impotriva Aliatilor e grea! Asa-zisii conducatori locali si centrali erau o gramada de analfabeti functionali pusi pe spagi si tunuri, cei mai slabi dintre cei slabi! Desi scumpe, apartamentele erau prost facute, miroseau a kk, aveau plafoanele sparte, instala’iile sanitare se defectau! Avocatii poporului deveneau PSD-isti, de parca liberalii de azi nu se trageau din bolsevici, din oameni ai represiunii comuniste de dinainte de 89! PRESA SI POLITICIENII VAX AVEAU SA FIE ALUNGATI DE POPULATIA INFURIATA DE RESTRICTII SI DE VACCINAREA OBLIGATORIE! Veneau valurile 4, 5, tulpinile Delta,Eta, Epsilon, Theta… Mai bine alegeau alfabetul chinez, aveau mai multe litere, pe cat durau starile de alerta, zeci de ani de acum incolo! Tarile vaccinate la greu erau primele care aveau cazuri de noi imbolnaviri , 601 pe zi in Israel! RASA INFERIOARA, THE NEW NIGGERS=NEVACCINATII! DEZAMAGITI DE NOUL TREND AL AUTORITATILOR EUROPENE, TOT MAI MULTI CETATENI DOREAU DESFIINTAREA UE, DEVENITA SUPERSTAT TOTALITAR! VISUL RUSIEI SE IMPLINEA! REVOLTELE GLOBALE APAREAU! Proteste mari avusesera loc in Franta, Grecia, Anglia, in Romania!

    1. Boala grea! Te amuteste un scrantit ca asta!

      mie mi se pare extrem de obositor textul.

      am cedat dupa prima treime (nu am mai putut citi, mi se invarteau ochii in cap ca sa zic asa) , dar am avut bunavointa sa il citesc, totusi.  

      gata!

      am citit integral, cu rabdare textul de la 5.  

      mie mi se pare complet relevant textul pentru viata haotica pe care o traim in Romania.

      nu etichetez autorul , dar apreciez comentariul! E esential, mie mi-a creat aceeasi stare de vertij mental ca atunci cand citeam Kafka sau E.A.Poe!  

      Ca vaccin contra prostiei nu avem încă.

      Ai ser contra covid. Te intepi si mori linistit ca i-ai protejat pe cei dragi.

    O mare parte din cei intepati, de buna credinta, au crezut prosteala ca vaccinul este sigur si eficient. Acum se vede ca nu este nici sigur si nici eficient. Dar o mica parte din cei intepati sunt agresivi in prostia lor. Recunosc ca propaganda cu izolete si cu cei care cadeau din picioare a fost eficienta. Aceasta minoritate de intepati agresivi presimptomatici este dovada.

    Momentul cand guvernarea din Romania va baga vaccinare obligatorie prin lege (chiar si doar pentru anumite categorii profesionale) = momentul revolutiei de demolare a psudo-clasei politice care a hartuit adevarata Romanie in ultimii 30 de ani !

    Hai, aveti curaj?  

    Mai tineti minte cat amar de lume a iesit in strada la proteste cand ii bantuia pe unii ideea intrarii in casa la ora 20 sau 18? Ganditi-va cat amar de lume va protesta cand se va interzice intrarea in mall-uri, supermarketuri si biserici - sau la job - pentru nevaccinati! 

    Hai, aveti curaj?  

    Hai guvernantilor, luati decizia care va duce la destructurarea psudo-clasei politice neo-bolsevice a ultimilor 30 de ani!  

    Va tine cureaua sa fiti dictatori cu romanii care au constiinta Loviturii de Stat din 1989 ?  

    Cand vor veni dupa voi o sa va dea cu capul de asfalt , politicieni dictatoriali !  

    1. REAMINTESC CA MAREA MAJORITATE E DATA DE NEVACCINATI => 75- 80% !

      ORICE MASURA GUVERNAMENTALA IMPOTRIVA A 75-80% din populatie = REVOLUTIE INSTANT...MAI INSTANT DECAT CAFEAUA INSTANT!  

      singura sclipire de inteligenta a politicienilor romani ar fi SA NU URMEZE CALEA care va fi luata de politicienii vestici cu batzul aratat propriului popor !

      vor fi politicienii locali atat de isteti cat sa nu actioneze dictatorial pentru ca vor fi rupti in picioare de romani ?

      ca romanii nu sunt civilizati si democrati cum sunt vesticii... ei sunt mai ghiorlani nitel... dau cu bata si parul daca ii superi !  

      Mai taci ba drecu de prostalau cu revolutia ta. Cine o sa se revolte, aia de la tara care n au iesit de mai mult de 5 ori din satu lor? :))). Ca doar cativa imbecili ca tine + aia nu s au vaccinat.

      Sa vina rudotelu’

      Ai ser contra covid. Te intepi si mori linistit ca i-ai protejat pe cei dragi. Sa faci 3 doze ca sa fie multumiti aia cu seru'

      " Cine o sa se revolte, aia de la tara care n au iesit de mai mult de 5 ori din satu lor? :)))"

      cine ?  

      cine nu va intra in mall, supermarket sau biserica atunci cand o sa doreasca.... sau farmacie, spital, policlinica, scoli si gradinite, in esenta in orice spatiu inchis.  

      asadar cam 75-80% din populatie.  

      nu m-am suparat de comentariul tau, realitatea chiar e de partea mea.

      vei vedea, asteptam impreuna decizia (neinspirata) a guvernantilor sa bage vaccinare obligatorie ... mai apoi vedem cine a avut dreptate, eu sau tu, ok ? 

      de ce, ai nevoie speciale?

      nu am sa-ti dau asa ceva, nu folosesc, nu mi s-a recomandat asa ceva.

      oricum ceea ce ai zis se califica ca poanta rasuflata, nici macar ca gluma ... dar ai incercat si tu, asta e....  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb