Protest spontan la Avioane Craiova

F.A.
Companii #Aeronautică / 16 octombrie 2008

Peste 600 de angajaţi ai SC Avioane Craiova SA au declanşat un protest spontan, azi dimineaţă, cerând demisia directorului general, Anatolie Boldişor, nemulţumiţi că nu şi-au mai primit salariile de două luni.

"De la prima oră a dimineţii de joi, salariaţii Avioane Craiova au pornit un protest spontan în faţa fabricii. Personalul cere demisia directorului şi refuză să intre la lucru, nemulţumiţi că nu şi-au mai primit salariile pe ultimele două luni", a declarat liderul de sindicat de la Avioane Craiova, Victor Peţa.

Liderul sindical susţine că nu ştia că angajaţii intenţionează să oprească activitatea. "Cunoşteam nemulţumirele oamenilor din fabrică, dar nu credeam că vor opri activitatea. Nu au intrat la lucru decât cei din conducerea uzinei", a mai adăugat Victor Peţa.

La faţa locului a ajuns şi prefectul de Dolj, Silviu Dumitru, care s-a adresat protestatarilor, cerându-le să aibă răbdare până miercuri, 22 octombrie, dată la care se va întruni consiliul de administraţie.

"Domnul prefect le-a cerut oamenilor un răgaz până miercuri, când Anatolie Boldişor îşi va da singur demisia sau va fi demis, dar angajaţii nu vor acest lucru. Ei îşi continuă şi în acest moment protestul, cerând demisia directorului", a adăugat secretarul sindicatului, Ioan Petrescu.

Avoiane Craiova este în proces de reevaluare, iar, în momentul terminării acestuia, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va anunţa reluarea procesului de privatizare, a spus, săptămâna trecută, preşedintele AVAS, Teodor Atanasiu. "Suntem în proces de reevaluare pentru că ştiţi foarte bine că evaluarea este valabilă şase luni. Reevaluăm societatea, iar în momentul terminării acestui proces vom relua anunţul de privatizare în presă cu noua valoare şi cu caietul de prezentare aferent şi vom aştepta ofertele. Până nu ofertăm noi nu avem ce ofertă să primim", a declarat Teodor Atanasiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb