Protestele împotriva restricţiilor continuă

G.B
Miscellanea / 9 octombrie 2021

Protestele împotriva restricţiilor continuă

Protestele împotriva restricţiilor continuă şi astăzi în mai multe oraşe din ţară. Oamenii nemulţumiţi au început să iasă în stradă, în Cluj, Timişoara dar şi la Rădăuţi, pentru a protesta împotriva restricţiilor impuse de autorităţi.

"Respectaţi Constituţia", strigă în aceste momente cele 50 de persoane care s-au adunat în Piaţa Unirii din Cluj, nemulţumite de restricţiile anti-covid pe care le consideră o încălcare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti. Protestul a început în jurul orei 16:00 şi este pe cale să se încheie însă protestatarii au anunţat că vor reveni în piaţă şi săptămâna viitoare.

Organizatorul protestului a fost sancţionat cu 6000 de lei.

Şi la Timişoara, câţiva protestatari s-au adunat în urmă cu câteva minute, în Piaţa Victoriei. Aceştia, cer autorităţilor renunţarea la restricţii şi la certificatele verzi care le îngrădesc libertatea şi spun că măsurile luate împotriva celor nevaccinaţi sunt o discriminare. De asemenea, protestatarii solicită transparenţă în ceea ce privesc rapoartele şi deciziile guvernamentale.

Acest protest nu este autorizat, manifestanţii au fost avertizaţi de autorităţi că vor fi sancţionaţi în cazul în care vor scanda diverse mesaje.

Opinia Cititorului ( 22 )

  1. Nazist! Jos cu barbaria vaccinista obligatorie! Jos cu așa-zisa știință care nu vindeca deloc de cancer sau aging!

    1. Agingul e boala? Banuiesc ca si parul crescut in nas, pistruii, sinii lasati, menopauza.

      Aging e o boala! Mai cercetează! Ca tovarășii tai naziști Goebbels și Lenin nu ți-au spus altceva! “Învățați, învățați și iarăși învățați, tovarăși (naziști)! Aubrey de Grey, gerontolog (știință bătrâneții) îți spune ceva? Expert in omul milenar! Alegațiile despre cele 2 femei par fabricate!

      Se vrea scurtarea vieții individului! Prin spitale, unele goale, închise! Nu mărirea duratei de viața! Covid-19 e un prim pas! Unii va tratează ca pe niște oi duse la tăiere și voi aplaudați! Când ti-a vrut cineva binele in țara asta? Ai avut vreo boala, un cancer, un diabet, ceva, ti-a venit vreun politician in ajutor!? Nu! Excepții: extrem de putine! Seniorii politici au dispărut! Au rămas doar șacalii!

      Cele 2 femei fiind... Parascheva si Filofteia?

      Lenin nazist. Bine spus. Nu e diferenta intre comunism si nazism. Intre Putin si Merkel. Nici intre free energy si omul milenar.

      Apropo, stii de ce ambulanta si politia au girofar de culori diferite? Care dintre ele suna nino-nino-nino? Exact! E sunetul care te insoteste la medicatie. (Asteptam si rezultate, curind.) 

      Seniorii fiind iliescu si magureanu, nu? stindarde ce n-au intinat idealul :-)

      Pe vremuri (nu chiar demult, un secol-doua in urma), pe cand medicina (adica asa-zisa stiinta, daca nu va--ti prrins) nu exista, oamenii traiau mii de ani. Multe mii de ani, daca ne amintim de Matusalem.

      E atat de simplu. 

      Pai atunci s-a nascut si expertu milenial Aubrey de Grey. Cel mai devreme acum doua sute de ani. Dar sigur o sa traiasca mai mult decit Matusalem. Daca nu-l vaccineaza cu forta sistemul medical criminal.

      Se hraneste cu prana si sublimat din roua de Himalaya. Si e conexat, prin AJNA chakra, la Shambala.

      Deci, il doare la basca de COVID. El este calea! 

      Cimpeanu Radu!

      Mecanismele îmbătrânirii sunt cercetate de mai mulți! Oricum, “Sus prostia!”, susțin, ca doar asta am văzut timp de 31 de ani de așa-zisa democrație, nazista acum! De asta sunt spitalele prăbușite și iau foc mereu! Televiziuni vândute, oameni saraci, fără medicina, lipsa de spitale de viitor, activiști de partid și medici care au o știință aproximativa. Cum e Anestezistul Kapo de Lagăr de Concentrare!

    Cluj, sediul libertății! La fel, Radauti!

    1. De acord, protestele sunt democratice. Dar 50 de protestatari din cati locuitori are Clujul, de fapt? Ce mai proteste!

      Nici nu ar trebui mai mulți! Scapam de tirani!

      Si daca sint trupe de comanda?

      50, ca atit e bugetul. Cind o sa creasca bugetul, vor fi 50 de mii. 

      medicamente, medicamente... nini nino

      50 , si aia cu mainile in buzunare , halal protest !

    Cei ce protestează fac mare rău românilor responsabili !

    Este o boală gravă infectocontagioasă !

    Avem libertatea să facem ce vrem dacă avem o boală netransmisibilă ce ne afectează numai individual ! 

    1. Nu ai dreptate. Lupta si pentru drepturile tale, mai nea caisa pensionar. Chiar daca mai ai de trait doar 10-20 de ani (si iti doresc sincer multa sanatate si viata lunga), ei lupta ca lumea sa ramana relativ libera. Nu Certificatului Verde. Nu abuzului fascist. Daca esti in varsta, stii cum a fost comunismul.

       

      Nu poti sa iti doresti sa fii atat de in siguranta ca in comunism. In comunism, daca iti aduci aminte, totul era asigurat, lumea avea loc de munca, nu erau prea multe crime pentru ca represiunea era TEROARE.... Erai in siguranta, toti erau "responsabili". Si? Tot comunism era. 

       

      Tu stii cum sa te protejezi de coronavirus? Sper ca nu intrebi "esti vaccinat"? Ca vaccinatii se infecteaza la fel de usor ca si un nevaccinat si transmit la fel daca au peste 4-5 luni vechime la vaccinare. Invata cum sa te aperi singur, igiena, masca, distantare..... si spera ca lumea sa nu devina comunista.

      RAHAT!

      "Nu poti sa iti doresti sa fii atat de in siguranta ca in comunism."

      Sarmana limba romana, siluita de toti mujicii.

      Bai Putin! Ma rog, slugile lui Putin, postacii din fermele de troli ai Kremlinului. Scrieti scurt, preferabil cu onomatopee. Fiti naturali, ce dracu! 

    astea nu-s proteste , am vazut la cluj cativa plictisiti cu mainile in buzunare sau incrucisate care nu pareau ca stiu pentru ce s-au strans . vedeti la alea din italia ce inseamna un protest . procuroarea comunista stafidita draghici era multumita ca la noi au fost proteste disciplinate si ordonate .cu asa ceva nu se schimba nimic , jegurile de la guvernare au soricul gros si nu le pasa .

    Ușor, ușor și cei vaccinați vor înțelege ca li se reduc drepturile și libertățile. Când se vor satura de atâtea doze vor ajunge în aceeași situație ca și cei nevaccinati - fără drepturi și libertăți. Atunci își vor da seama ca nu e vorba de niciun act medical ci numai depedenta de un vaccin care în timp își va demonstra cu siguranță "utilitatea".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb