PSD a reacţionat după ce DNA l-a inculpat pe Daniel Tudorache

S.B.
Miscellanea / 21 noiembrie 2020

PSD a reacţionat după ce DNA l-a inculpat pe Daniel Tudorache

Partidul Social Democrat a reacţionat după anunţul DNA privind inculparea fostului primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache pentru trafic de influenţă şi spălare de bani şi spune că decizia acestuia de a se suspenda din partid este un gest de onoare, informează Hotnews.

PSD nu face însă nicio precizare legat de prezenţa lui Tudorache pe lista PSD Bucureşti la Camera Deputaţilor, pe poziţia a doua, la alegerile din 6 decembrie.

"Referitor la decizia domnului Daniel Tudorache de a se suspenda din Partidul Social Democrat: Partidul Social Democrat a luat act de decizia domnului Daniel Tudorache de a se suspenda din partid. Este un gest de onoare. Suntem convinşi că Daniel Tudorache va clarifica toate aspectele care îl vizează şi îşi va dovedi nevinovăţia", a transmis PSD.

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache, inculpat de DNA pentru trafic de influenţă şi spălare a banilor, a anunţat că se suspendă din PSD. El susţine că este nevinovat şi spune că speră ca "justiţia să facă lumină".

El a precizat că, până la sfârşitul anului, atribuţiile sale de preşedinte PSD Sector 1 vor fi preluate de preşedintele executiv.

Daniel Tudorache se află pe poziţia a doua, după medicul Alexandru Rafila, pe lista PSD Bucureşti la Camera Deputaţilor, la alegerile din 6 decembrie, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Asa se face la noi politica,nu reusesc sa gasesc ceva rezonabil,cum de am devenit atat de rai cu noi insine.Politica ar trebui sa fie un fel de competitie intre mai multe grupuri politice,iar rautatea sa fie lasata in afara jocului.Nu suport pe cei ce acuza,vreau sa vad ca fac si ceva bun,a acuza e un gest de lasitate si neputinta profesionala sau intelectuala.

    Mi se pare suspect ca in prag de campanie sa faci un dosar cu presupuse fapte din 2007 2008 ,oare de ce nu au deschis dosarul atunci si l au lasat sa detina functii pana acum nu stiu daca este vinovat nici nu ma intereseaza dar faptul ca a tinut dosarul ascuns atatia ani am impresia ca justitia noastra este mai corupta decat toti coruptii din tara noastra si executa ordine la comanda celui din deal

    DNA nu isi face datoria. Inculpati ar trebuii sa fie intreg PSD-ul si antecesorii sai. Saracia care astazi se manifesta in randul poporului roman este rezultatul hotiilor ridicate la rang de politica de stat de acest partid.

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb