PSD ACUZĂ: PNL va tăia salariile şi vor începe concedieri masive pentru a acoperi găurile bugetare

J.P.
Politică / 24 octombrie 2020

PNL va tăia salariile şi vor începe concedieri masive pentru a acoperi găurile bugetare

Partidul Social Democrat a acuzat PNL-ul, pe pagina personală de Facebook, că ascunde bugetul pe anul 2021 pentru că vor să taie salariile şi să înceapă concedieri masive "pentru a acoperi găurile bugetare făcute prin scutirile de taxe ale clientelei politice, prin achiziţiile făcute la suprapreţ în pandemie şi prin cumpărarea de primari şi parlamentari".

PSD a postat următorul mesaj: "De ce ascunde #PNL bugetul pe anul 2021? Pentru că, dacă l-ar supune dezbaterii şi adoptării Parlamentului, aşa cum prevede legea, românii ar vedea ce îi aşteaptă anul viitor cu PNL rămas la guvernare.

Tăieri de salarii şi concedieri masive pentru a acoperi găurile bugetare făcute prin scutirile de taxe ale clientelei politice, prin achiziţiile făcute la suprapreţ în pandemie şi prin cumpărarea de primari şi parlamentari.

Dar ei nu le pot spune asta românilor, nu? Nu înainte de alegeri."

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. De ce ascunde PNL bugetul pe 2021? pentru că poate! sau ați crezut că doar voi "puteți".

    Puteți toți.  

    1. pentru ca legal e posibil (legea a fost propusa si aprobata de majoritatea PSD la vremea respectiva :))) .... )

    pentru ca "vacile de muls" erau deja moarte in grajdul PSD cand s-a prins lumea si au pierdut alegerile si acum trebuiesc investitii in vaci reale nu desenate pe hartie si cu lapte importat ....apoi vedem bugetul pe 2021.(nu e insulta la adresa inteligentei ci traducere din romana in romana pentru cel ce nu are nici o raspundere pentru ce au facut dar crede ca stie el mai bine ce vor face ce-i care sunt rsponsabili pana una alta.(slava domnului ca nu am vazut guvernul actual sa ia masuri iresponsabile ci a readus Romania pe harta lumii civilizate)

    Viziunea PSD-ului e prea optimista! Va fi ceva de genul: SRI si STS ne castiga alegerile din 6 dec.(caci altfel nu ne-ar vota nici dracu'), iar dupa aceea, vorba Regelui Soare al Frantei, "dupa noi, potopul"!! Adica, dupa ce se vor vedea cu sacii SRI si STS in carutza, se vor deda la toate faptele abominabile, mai ales ca au sprijinul Securitatii: pe langa ce a zis PSD, vor lua romanilor totul: incepand de la taxe si impozite care vor fi cate stele sunt sus pe cer, vor distruge si bruma ce a mai ramas din agricultura taranilor, falimentandu-i si nelasandu-i sa traiasca, oamenilor le vor lua depozitele din banci(sub pretextul ca statul are nevoie urgenta de ele si vor primi in schimb niste actiuni pe hartie care nu vor valora nimic), vor confisca locuinte personale sub pretextul ca cei care le detin sunt dusmani ai statului("prieteni" lor de la USR, sustin de mult acest concept al abolirii proprietatii private) si le vor da cuplurilor de poponari sau migrantilor relocati aici, sclavia COVIDULUI va deveni permanenta, iar la cel mai mic semn de revolta vor scoate armata cu tancurile pe strazi sa bage spaima in populatie! Toate acestea, evident la ordin extern! Pregatiti-va pt ce e mai rau, pt ca vom trai vremuri apocaliptice cum nici in cele mai negre cosmaruri nu ni le-am fi imaginat!

    1. Rectificare: vorba fiului Regelui Soare!

      Si noaptea mananci rahat? esti atat de bine platit? sau pur si simplu prostia nu te lasa sa dormi?Un dobitoc .

      E clar ca ma-ta a fost extrem de proasta, mai proasta ca noaptea, dar si mai proasta a fost scula care a stat la dosul ei inainte de a te procrea! Iar rezultatul se vede cu ochiul liber: ai iesit tu, un avorton, un boschetar si un aurolac, care vii si iti descarci toate fecalele intelectuale pe acest site!

    este ca putin peste 30% dintre putorile bugetare trebuie trimise acasa, inclusiv sau incepand cu parlamentarii...Altfel inotam in continuare pe uscat...

    pot zice astia ce vor zice, PNL tot ia in Parlament peste 50% - ei singuri.

    1. Este posibil ceea ce afirmi, dar pt asta e nevoie ca SRI si STS sa faca disparuti o multime de saci cu voturi de la adversari!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb