PSD: Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel au participat la o reuniune pe tema pandemiei de COVID-19 convocată de Nicolae Ciucă

J.P.
Politică / 30 octombrie 2021

Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel au participat la o reuniune pe tema pandemiei de COVID-19 convocată de Nicolae Ciucă

Parlamentarii PSD Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel, specialişti în sănătate, au participat sâmbătă, în calitate de experţi, la sediul Guvernului, la o întâlnire tehnică privind găsirea unor soluţii imediate la criza sanitară, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis de PSD, invitaţia a fost făcută de ministrul interimar al Apărării, Nicolae Ciucă.

"În cadrul întâlnirii au fost enunţate mai multe măsuri posibile de implementat pe termen scurt pentru îmbunătăţirea accesului pacienţilor COVID-19 la servicii ambulatorii şi medicaţie antivirală. De asemenea, a fost subliniată necesitatea consilierii profesionale pentru medicii de familie, dar şi organizarea unor structuri de coordonare a asistenţei medicale spitaliceşti la nivel judeţean", se arată în comunicat.

Sursa citată precizează că specialiştii PSD au propus şi "posibilitatea acordării temporare a certificatului verde în termen de 10 zile de la administrarea primei doze de vaccin, urmând ca după încheierea schemei complete de vaccinare acesta să devină definitiv".

În plus, Alexandru Rafila a transmis factorilor decidenţi preocuparea care există în cadrul structurilor asociative din sănătate, educaţie, mediul de afaceri şi HORECA, cu care a avut întâlniri în această săptămână, de a fi parte la procesul decizional privind managementul pandemiei.

"Întâlnirea de azi demonstrează responsabilitatea PSD de a sprijini activ efortul privind lupta împotriva pandemiei. Este nevoie ca toţi specialiştii în sănătate să se aşeze la aceeaşi masă şi să găsească cele mai bune soluţii pentru a trece împreună peste acest moment deosebit de greu", a declarat Alexandru Rafila, citat în comunicat.

La discuţii au mai participat ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, conform sursei menţionate.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Rafila este fiu de Torționar Cominternist! A învățat sa tragă nu cu barosul in tâmplele condamnărilor, precum Dark Vater, ci cu seringa!

    1. S-a intrat in rol generalul.Cine spunea ca nu doreste puterea? Apropo,toti PSD-isti sunt fii de tortionari.Numai PNL-USR sti sunt curati ca lacrima,nevinovati ,integrii ,cinstiti etc,etc,etc,Vedem realitatea zi de zi.Nu sunt lasati de PSD sa-si duca la indeplinire dorintele.Va fi raiul pe pamant,deja se aud cuntecele serafimilor.Votati PNL.si veti vedea voi.

      Ciuca e un papusar a lu Iohannis, un linge blide care face ce ordona Seful cel mare..

    Adica au pus la cale, segregarea si concedierea romanilor in functie de vaccinare! Adica, nu te-ai vaccinat inca iobagule roman, atunci ramai fara serviciu si fara drepturi! Va veni cat de curand si "vremea lor" si a familiilor lor mafiote, iar atunci sa nu se astepte la mila si la indurare, caci nu le vor avea!

    1. Comisarul european pentru justitie a sfatuit statele membre sa nu discrimineze prin acest certificat verde.

      Nu introducea "pașaportul". Restul e prosteală și naivii îi cred.

    asa zisa pandemie ,problema falsa si bagata pe gat oamenilor care au cu totul alte probleme , saracia in prim plan care se incearca a fi acoperita cu gargara propagandei .

    jeguri de politicieni hoti si minciosi platiti gras pe stat degeaba

    de ce nu i plandemie si pt voi parlamentarii, militienii, popii, armata, jandarmerie, magistrati....d ce voi nu va vaccinati obligatoriu? numai pt fraieri e pandemie si vaccin?

    atentie la medicamentele pe care le folositi

    cumparati numai medicamente produse de firmele mari si vechi romanesti  

    nu cumparati medicamente produse de tot felul de srl-uri de la parterul blocului (gen hexipharma)  

    este pe piata un produs paracetamol h......

    este un fake care amplifica starile gripale 

    Nostri o clasa de politicieni trândăvi, care nu măresc salarii! $10,000/month! Și ce dau in schimb? Sărăcie și vaccinare generatoare pe pâine! Excepție: protipendada, privilegiații! Cei care scapa de guvernul di majoritatea parlamentului terorist sunt de admirat! O insurecția sângeroasă poate avea lic oricând!

    1. Voi doar $200-500/month! Închisorile nNuremberg așteaptă! Va dau afara ca nu le primiți zeama ucigașă!

    Fac razii naziste trebuie reținute pentru a li se face plângeri penale pentru încălcarea Constitutiei,Art.16 și Art.53! Ani grei de inchisoare pentru acești trupești naziști!

    1. Hitlerjugend! Trupetii Furhrerilor Arafat și Johannes! “Nevinovați” pentru incendierea cu napalm a “Colectivului” și pentru alte “accidente”! Muntii Apuseni, lacul, incendii la spitale! Sieg Heil, Ara, Terrorist Spy!

      Goldstein care promovează plandemia e evreu prostănacule. La fel și Fritz, primarul din Timișoara.

      Care conduc România! Sau Furherii? Ca fura totul? Trebuie îndepărtați din viața publica pentru ca sunt schizofrenici! Un pericol pentru populație!

      Nu te mai uita in oglinda, te rog, nu te autocaracteriza! Plandemia este planificata de China, SUA și Franța! Mai mult de cine îi manipulează! Bilderberg, CFR, WHO, Tedros! Margaret Thatcher: “Cașcavalul este gratis doar in capcana pentru șoareci”! PS: viceprimarul mort de Covid19 era vaccinat, piloții Delta Airlines mor in zbor după a doua doza! Dr.Jane Ruby a susținut la Stew Peters Show a arata ca un pilot Delta a murit la scurt timp după a doua doza! Cel puțin doi piloți au murit in zbor la câteva săptămâni de la vaccinare! La fel s-a întâmplat cu American Airlines. Pe 15 octombrie, zborul American Airlines 2470, Airbus 320, in drum de la Aeroportul Internațional Dallas/Fort Wörth către Fort Meyers a avut probleme grave: in coborâre spre SW Floridei, pilotul principal a început sa aibă convulsii, a făcut infarct! Desi a incercările un RCP, copilotul nu l-a mai trezit la viața! Pilotul a murit din cauza miocarditei datorate unui vaccin! Copilotul a fost pus in concediu administrativ pentru ca s pus avionul pe pilot automat! Va urcați intr-in sistem de transport condus de un vaccinat, puteți muți in accident, deoarece acesta a dobândit o condiție precară! Hitlerjugend, societate nazista pe baza de Nazi Green Pass!

      Ma ascund in Munții Americii! Vezi sa nu-mi adun tovarășii sa dau jos prostocratia nazista!

      Au murit și 90000 de bolnavi de cancer din cauza spitalelor închise, a lipsei de meficamente! Vina guvernelor pandemice!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb