PSD: "Botoşănenii le vor putea cere parlamentarilor să voteze scăderea taxelor"

Valentin Busuioc
Politică / 8 aprilie 2015

PSD Botoşani va pune, de luni, la dispoziţia cetăţenilor din judeţ un formular prin care aceştia le vor putea cere parlamentarilor botoşăneni să voteze scăderea de taxe şi impozite prevăzută de noul Cod Fiscal propus de Guvern, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Toate apelurile colectate de la botoşăneni vor fi centralizate de PSD Botoşani, iar apoi vor fi transmise parlamentarilor PNL, "care până în prezent nu şi-au manifestat susţinerea pentru măsurile de reducere a taxelor şi impozitelor prevăzute de noul regim fiscal", menţionează sursa citată.

"Fac un apel la cei care mă reprezintă în Parlamentul României să voteze scăderea taxelor şi impozitelor şi creşterea numărului de locuri de muncă", se arată în Apelul adresat parlamentarilor de Botoşani pentru votarea noului Cod Fiscal.

Aleşii PSD şi-au exprimat deja susţinerea "fără rezerve" a noului regim fiscal şi le-au cerut şi celorlalţi deputaţi şi senatori botoşăneni să voteze proiectul în Parlament. Până în prezent, apelul PSD Botoşani nu a primit niciun răspuns, precizează social-democraţii.

Preşedintele PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, a declarat: "Noi am făcut un apel politic către colegii noştri din PNL să susţină noul Cod Fiscal, pentru că este în avantajul celor care ne-au votat. Nu am primit niciun răspuns. Sperăm, însă, că, dacă apelul va veni de la cetăţeni, vor avea o atitudine mai responsabilă şi vor vota în Parlament măsurile de diminuare a taxelor şi impozitelor. Parlamentarii sunt în serviciul cetăţenilor. Aşa spune Constituţia României. Deci, dacă un proiect este bun pentru cetăţeni, trebuie votat de toţi parlamentarii, indiferent ce le spun şefii lor de partid. Dintre cetăţeni şi şefii de partid, ar trebui să conteze mai mult cetăţenii".

Liderul social-democrat a subliniat că aceia care se declară "de dreapta" ar trebui să susţină "fără rezerve" noul Cod Fiscal, întrucât acesta "propune cele mai liberale măsuri din ultimele două decenii".

În acest sens, Dolineaschi a punctat: "Noi ştim că în noul PNL se ascunde aşa-numita Alianţă a Răului PNL-PDL, cu cei care au luat cele mai dure măsuri împotriva întreprinzătorilor şi salariaţilor, în timpul guvernării Boc-Băsescu. Dânşii pretind, însă, că s-au schimbat, că acum sunt liberali şi că susţin măsurile de dreapta. Au ocazia să demonstreze că e aşa! Să voteze noul Cod Fiscal, care propune cele mai liberale măsuri de după Revoluţie! Dar, dacă nu vor vota, înseamnă că toată această paradă cu politica de dreapta e doar o mare ipocrizie".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb