PSD: "Iohannis poate pune capăt crizei politice prin solicitarea demisiei premierului Cîţu"

G.B
Politică / 7 septembrie 2021

"Iohannis poate pune capăt crizei politice prin solicitarea demisiei premierului Cîţu"

Partidul Social Democrat consideră că soluţia cea mai rapidă de încetare a crizei politice şi guvernamentale este ca preşedintele Klaus Iohannis să îşi exercite rolul constituţional de mediator şi să solicite demisia urgentă a prim-ministrului Florin Cîţu, potrivit Agerpres.

"O astfel de intervenţie din partea preşedintelui ar pune capăt imediat conflictului politic care afectează grav România", se precizează într-un comunicat al PSD.

Social-democraţii susţin că "este inacceptabil ca economia României să fie paralizată, iar cetăţenii să se afunde în sărăcie din cauza unei singure persoane, care se încăpăţânează să se agaţe de funcţia de şef al Guvernului".

"Preşedintele Klaus Iohannis este direct răspunzător de eşecul "Guvernului Său", întrucât a girat personal numirea lui Cîţu în funcţia de premier şi a agreat participarea USR PLUS la guvernare, alături de PNL şi UDMR, într-o Coaliţie a Pierzătorilor în alegeri. Toate aceste partide sunt vinovate în egală măsură de catastrofa economică şi socială pe care o vedem în prezent în România. Prin urmare, preşedintele Iohannis are obligaţia să iasă din letargia care îl caracterizează pentru a cere demisia premierului Cîţu, iar apoi să convoace la consultări toate partidele parlamentare în vederea instalării unui guvern legitim, în cel mai scurt timp", se mai arată în comunicatul PSD.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Solutia este sa veniti la sedintele birourilor, mai tampitilor. PSD idiot care foloseste masuri anti-constitutionale. Dobitoci securisti.

    1. CIOLACULE. Am scris pe acest site,ca la ora actuala,PSDul este condus de niste TRADATORI ai romanilor,adica de tine si SRIstul DANCU.Degeaba le spui toata ziua romanilor ca daca azi PSD ar conduce tara ,vor primi pensii si salarii mari. Romanii,sau lamurit ca esti un COLABORATIONIST al lui HER IOHANNIS.Am vazut ca si purtatorul de vorbe al FIUHRERULUI ,GOEBBELS de CLUJ,RARES BOGDAN te lauda,adica prin laude te-a desconspirat ca o SLUGA de Cotroceni. Si mai este ceva,SEVA si FRICA de a da jos Guvernul lui IOHANNIS,ti se trage de la STAPANUL tau din tabara socialistilor Europeni TIMERMMANS,unul dintre cei mai mari dusmani ai Romaniei si Romanilor,care asa cum chiar tu ai declarat,dupa ce la bagat la PUSCARIE pe PATRIOTUL DRACNIA,ti-a permis sa ii speli chilotii plin de cacat,spunand ca sun comanda ta PSD este un Partid Frecventabil.Fac pariu ca la urmatoarele alegeri,PSD sub comanda ta,nu v-a obtine nici 20% din voturile romanilor,iar eu cu prietenii mei,vom fi cei mai aprigi dusmani ai PSDului condus cu tine si le vom arata romanilor ca esti un fel de IUDA PSDist.!

    la ordinal satrapilor de la bruxelles , psd a fost transformat intr-o copie a pdl , adica o carpa in fata intereselor straine . actuala conducere parazitata de acest magraon de dancu care-si baga ratul peste tot si oriunde , este imaginea unor obedienti la dispozitia lui timermans si a altora ca el , care vor o Romanie in genunchi . cu oameni ca ciolacu care-i tremura izmenele pe el , Romania nu poate obtine decat infrangeri in fata acestor rechini . s-a inventat termenul de extremism si de partid nefrecventabil , celor care-si iubesc tara si lupta pentru interesele tarii lor . este total nejustificata incrancenarea cu , care nu se renunta la acest catu , un omulet care n-a facut nimic pentru tara in care s-a nascut , dimpotriva a sbotat-o cu ura si inversunare . probabil ca soros , cia , servicii straine au investit in el sa distruga economic tara , la fel ca si voiculescu , si renunta greu la ei . voiculescu avea o diploma tiparita pe un carton de mici , si a trebuit un intreg circ pina sa fie pe jumate matrasit . tradatorii de tara conduc Romania !

    1. lumea nu ar mai trebui sa iasa la vot . indiferent cine ajunge la putere sint framantati si modelati de securitate ca ajung in final sa fie dusmanii romanilor si slugile strainilor . cu parere de rau , dar asta se vede , daca nu pui la socoteala gargara partidelor .asta si pentru cei care se fac ca nu inteleg , dar se screm sa scoata lumea in strada . intrebarea este , pentru cine sa iasa ? la ce se vede toti sint aceiasi mizerie !

    daca pleaca Citu urmeaza sa vina prim-ministru un sclav OMS care o sa aduca asupra Romaniei cele mai demente si dictatoriale masuri anti-covid....

    atentie la ce va doriti sa nu e indeplineasca!  

    nu va doriti acest lucru, neinteleptilor!

    1. Ban.Cher.sau Ban.Er!? Nu te mai recunosc !

      Câțu e un zaltat  

      cand vorbeste de catu se umezeste tot ! visuri erotice de lgbt !

      sau urmareste o rasplata , visul oricarui pupincurist

    Din pacate NU AVEM POLITICIENI CAPABILI!!!!! AVEM INSA DOAR TRADATORI!!! Cand in politica apare un om mai scolit, mai instruit tradatorii sar pe el pentru a-l elimina!!!! in loc sa fie sustinuti oamenii destepti acestia sunt linsati...De ce nu se interzice ca cei care fac politica sa renunte la afacerile personale ???

    Citu este un bun finantist, foarte bine pregatit si ar trebui sustinut ...nu degeaba a facut atata scoala. Este criticat ca politia l-a prins baut la volan...Domnilor avea 20 de ani!!! Oare am uitat ce tampenii faceam la 20 de ani? am fost oare asa cuminti?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb