"Publicis România" lansează promoţia de Paşti a HP

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 26 aprilie 2005

Cea mai nouă promoţie pe care Hewlett Packard România o desfăşoară în perioada 20-30 aprilie a.c. prin Publicis România, vine în sprijinul acelora care vor să dăruiască de Paşti un cadou cu totul special. Titlul promoţiei aminteşte de "minunile" petrecute în perioada marii sărbători creştine, HP oferind participanţilor cu această ocazie o imprimantă foto. Cadoul oferit de HP drept premiu, constă într-o imprimantă bonus pe care cumpărătorul o primeşte la achiziţionarea unei alte imprimante.

Campania promoţională propusă de Publicis România îşi centrează mesajul pe radio, pe website-uri, un alt pas important fiind distribuţia de postere şi flyere în Bucureşti şi în majoritatea oraşelor din ţară, dar şi în cadrul celei de-a XIV-a ediţii a CERF, cel mai important eveniment de profil IT&C din ţară.

Spotul radio de 20" stîrneşte în rîndul ascultătorilor o mare curiozitate, conceptul acestuia vrînd să sublinieze încă o dată "minunea" pe care HP o propune cu ocazia promoţiei de Paşti: imprimantele alb negru ale gigantului american IT imprimă color!

Radu Negoescu din cadrul HP România a declarat: "Încercăm prin această acţiune abordarea unui nou tip de promoţii, de scurtă durată, cu impact şi valoare foarte mare pentru clienţii noştri. Alegerea celor două echipamente (HP Laserjet 1320, produsul participant, şi HP Photosmart 7450, produsul oferit cadou) nu este întîmplătoare: imprimanta laser HP 1320 este cea mai eficientă soluţie de imprimare în cadrul birourilor mici şi medii, în care nevoia de culoare şi imprimare de fotografii este în creştere. Legătura cu perioada de Paşti este destul de simplă: dorim să aducem culoarea în birou aşa cum de aces-te Sărbători culoarea este adusă în casele noastre prin tradiţia ouălelor vopsite".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb