Putin afirmă că Rusia deţine un "stoc suficient" de bombe cu dispersie

Putin afirmă că Rusia deţine un "stoc suficient" de bombe cu dispersie

D.R.
Internaţional / 16 iulie 2023

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat că Rusia dispune de un "stoc suficient" de bombe cu dispersie şi că Moscova îşi rezervă dreptul de a le folosi dacă astfel de muniţii sunt folosite împotriva forţelor ruseşti din Ucraina, relatează Agerpres.

"Bineînţeles, dacă acestea sunt folosite împotriva noastră, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri reciproce", a declarat Putin într-un interviu la televiziunea de stat.

Ucraina a primit bombe cu dispersie de la Statele Unite, muniţii interzise în peste 100 de ţări. Kievul s-a angajat să le folosească doar pentru a disloca concentrări de soldaţi inamici.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Pace, pace, pace

    Ca altfel mor zeci de mii de oameni NEVINOVATI 

    1. AI DREPTATE , D-LE ........ AI TOT RESPECTUL MEU , DACA VREI PACE ....... INSA ....... SANT OAMENI MULT PREA - PUTERNICI , CARE NU VOR PACE ........ PACEA , IN VIZIUNEA LOR , E PENTRU CEI SLABI ........ PACEA , SE CASTIGA ''''''''''' CU SABIA .... '''''''''' .... TOT , IN VIZIUNEA LOR .......... CINE E PUTIN ????????? UN OM CARE A DEVENIT , ODATA CU TRECEREA ANILOR ''''''''''' 1 OM SLAB ...'''''''''''' !!! 1 OM , CARE A INCEPUT , SA CAM LASE DE LA EL ......... ADICA ??????? SA FIE MAI MALEABIL ........ UN PIC MAI SOVAIELNIC ........ NU MAI E TURBATUL CARE MACELAREA RAZAND , POPULATIA CECENIEI , IN CELE 2 RAZBOAIE .......... REZULTATUL ?????? CAND BANCUL DE PIRANHIA , TE SIMTE CA DEVII SLAB , SE REPEDE LA TINE , CA SA TE SFASIE ................. ASTA , E IN LEGEA FIRII ............ EU ''''''''' STATY '''''''' , IN LOCUL LUI , TRANTEAM DE MULT 2 - 3 BOMBE NUCLEARE DE PUTERE MICA IN UCRAINA AIA ......... CA SA-I CUMINTESC 1 PIC ................... EL , SOVAIE ........... DACA ERA MEDVEDEEV IN LOCUL LUI , S-AU ALTII , AIA ERAU MULT MAI RAI SI MAI PUSI PE TREABA DECAT PUTIN ............... TOATE TELEVIZIUNILE SI ZIARELE DIN AMERICA SI DIN EUROPA , AR VREA CA PUTIN SA ''''''''''' FIE INLATURAT ....... OMORAT ........ LICHIDAT ....... SA DISPARA ....... SA SE DUCA ....... SA .... SA ...... ''''''''''' .... SA FIE TARAT IN TRIBUNALE ....... DE TIP NURNBERG ........ BAI !!!!!!!!!!! VOI , JUDECATI ??????????? DACA ERA ALTUL IN LOCUL LUI , ACUMA , 95 % DIN OMENIRE , NICI NU MAI EXISTA .................. ERAM , PRAF SI CENUSE .................. O LUAM PRACTIC , '''''''''' DE LA CAPAT !!!!! ''''''''' ...... CAUTAM VIERMI PE JOS , S-AU NE MANCAM INTRE NOI , CA SA PASIM MAI DEPARTE ....................... AJUNGEAM IN TIMP , CA MAIMUTELE ALEA COCOSATE , CARE SE VANAU INTRE ELE ..................... PENTRU CARNE ............... ASA CA , DACA PUTETI JUDECA 1 PIC , AJUTATI-L PE PUTIN CEL TICALOS , SA RAMANA IN CONTINUARE , ASA CUM ESTE , LA CONDUCEREA RUSIEI .......... DACA AL OMOARA AI LUI ............. NU VA BUCURATI !!!!!!!!!!!!!!!!!! CA , SE V-A APROPIA MOARTEA PE PAMANT !!!!!!!!!!!!!!!! CARE MOARTE ??????????? MOARTEA VOASTRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA NU ZICETI , CA NU V-AM SPUS ............................

      Pace nu va fi pentru că nu se dorește

      Asa este

      Auzi comentariile mujicilor pe aici si realizezi ca analfabetii astia inca traiesc in anul 1917...Americanii sunt cu ochii pe voi...nici nu ati deschis silozurile cu rachete nucleare si sunteti "istorie". Tu crezi ca Putler nu stie asta? Cat despre exemplul tau cu Cecenia, arata cat de rupt de realitate esti...mujicii sunt tari cu "desculti" din lumea a treia, gen Cecenia, Siria, Moldova, Georgia...Cand au dat de Ucraina au realizat ca sunt culi buli nimeni in drum

      esti tare profund in comentarii,multa logica,cere te la antena 3 cnn,ai valoare!

      cu viteji ca voi,scapam de arsita cotidiana,intram in iarna nucleara!

      E mujicul nostru Trolache și se informează din Ukrainska Pravda. E simpatic în obsesia lui cu mujicii.

      In ulima vreme si media din USA pare ca se "normalizeaza"

      in informatii privind Ucraina 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb