PWN România în parteneriat cu Center for International Private Enterprise lansează proiectul ''Women Leaders''


Comunicate de presă / 6 decembrie 2021

PWN România în parteneriat cu Center for International Private Enterprise lansează proiectul ''Women Leaders''

Professional Women's Network (PWN) România şi Center for International Private Enterprise (CIPE) anunţă publicarea unui proiect comun - WOMEN LEADERS - creat cu scopul de a oferi modele de leadership care să inspire şi să stimuleze generaţiile viitoare, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Sub imperiul schimbărilor generate de pandemia de COVID-19, lumea s-a reaşezat sub ochii noştri. Acum, mai mult decât oricând, devine extrem de important să împărtăşim şi să promovăm poveştile de succes ale unor doamne care au ieşit victorioase din provocări dificile, care s-au reinventat în roluri şi industrii noi şi care au spart tiparele cu ajutorul viziunii, al determinării şi al muncii asidue, fără a-şi compromite valorile, principiile sau visele.

Obiectivul proiectului WOMEN LEADERS a fost să aducă în faţa publicului astfel de doamne extraordinare, membre ale PWN România sau ambasadori ai comunităţii noastre, prin intermediul unei serii de 12 interviuri care cuprind lecţii, sfaturi, bune practici în business, dezvoltarea carierei, leadership sau rezilienţă.

Această aventură a fost susţinută de CIPE, prin Center for Women's Economic Empowerment ca parte a misiunii sale mai largi de a sprijini asociaţiile globale de femei în business să construiască economii şi democraţii incluzive care să îi deservească pe toţi cetăţenii.

"Poveştile sunt bogate în detalii şi lecţii, pentru femei şi bărbaţi de asemenea, privind dezvoltarea în carieră, mentorat, leadership şi rezilienţă în faţa provocărilor. Sperăm că, oferind această platformă unde aceste lidere remarcabile îşi spun poveştile, şi alţii din Europa şi de pe glob îşi vor putea extrage inspiraţia din exemplele lor." - Jeff Lightfoot, Director de Programe Europa, CIPE

"Scopul nostru este să creştem încrederea femeilor care doresc să urmărească o poziţie de conducere. În afară de încurajarea şi exemplul pentru noile generaţii de lidere, acest proiect doreşte să fie şi un semnal de alarmă cu privire la nevoia sectorului de business de a asigura echilibrul de gen în poziţiile de conducere. Apreciem suportul şi oportunitatea oferite de CIPE de a dezvolta acest proiect minunat care recunoaşte liderele din România." - Ileana Botez, Preşedinte PWN Romania.

Publicaţia Women Leaders spune povestea a 14 doamne remarcabile:

- Adela Jansen - Preşedintă Coaliţia pentru Dezvoltarea României, Administrator Independent în Consilii de Administraţie

- Ana Maria Mihăescu - Administrator Independent în Consilii de Administraţie, Ex-Manager Regional al International Finance Corporation

- Carmen Micu & Adriana Lobdă - fondatoare Envisia - Boards of Elite

- Georgiana Pogonaru - Antreprenoare, Forbes Business Hero

- Ilinca von Derenthall - Administrator Independent în Consilii de Administraţie

- Lavinia Raşcă - Profesoară, antreprenoare, fondatoare a ASE-BUSS şi EXEC-EDU

- Magda Manea - Administrator Independent în Consilii de Administraţie

- Sandra Pralong - Consilier de Stat, Preşedinţia României

- Simona Miculescu - Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României la UNESCO

- Sorana Baciu - Antreprenoare, Administrator Independent în Consilii de Administraţie

- Violeta Ciurel - Administrator Independent în Consilii de Administraţie, Profesoară, Ex-top executive în industria asigurărilor

- Virginia Oţel & Ileana Botez - Ex-Preşedinta şi actuala Preşedinta a PWN Romania

Interviurile vor fi publicate online la (https://www.cipe.org/resources/women-leaders-interview-stories-from-professional-womens-network-romania/) şi vor fi disponibile şi pe paginile de Facebook şi LinkedIn.

PWN România rămâne fidelă misiuni sale de a susţine echilibrul de gen în leadership prin sprijinirea femeilor care doresc să ajungă în poziţii de conducere. Astfel, asociaţia continuă să pună în practică acţiuni concrete care să asigure echilibrul de gen în toate aspectele culturii organizaţionale, incluzând training, mentorat, susţinerea avansării în carieră a femeilor şi militarea pentru o legislaţie care să asigure accesul egal al femeilor în Consiliile de Administraţie.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb