Qoobiss investeşte jumătate de milion de euro în Origin

S.B.
Companii / 30 iulie

Ileana Comănescu, Product Manager KYC Global la QOOBISS

Ileana Comănescu, Product Manager KYC Global la QOOBISS

QOOBISS, company fintech, orientată către digitalizarea proceselor, specializarea în dezvoltarea de soluţii de verificare la distanţă a identităţii, utilizarea video, investiţia de milion de euro în anul 2024 în Origin, o platformă globală inovatoare, pentru digitalizarea completă interacţiuni cu clienţii.

Programată pentru a fi lansată în perioada imediat următoare, Origin poate fi folosită oriunde este necesară digitalizarea acţiunilor cu clientul, acoperind o gamă variată de industrii, cea financiară, de asigurări, medicală şi a jocurilor de noroc şi oferă o experienţă precum fluidă şi eficientă atât. pentru business-urile care vor accesa mai rapid şi facil la clienţii poteţiali, cât şi pentru a-ţi cumpăra mai finali, care pot accesa serviciile de care au nevoie de mult mai uşor.

Origin este concepută pentru a permite companiilor digitalizarea proceselor esenţiale fără a necesita dezvoltare internă extinsă. Platforma permite integrarea unor soluţii externe, precum identificarea distanţei, captarea datelor prin tehnologia OCR (Optical Character Recognition), validarea adreselor de email şi a numărului de telefon, generarea automată de documente, gestionarea şabloanelor, semnarea electronică a documentelor, precum şi verificări privind combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului (AML). Aceste extensii ale platformei permis companiilor să creeze fluxuri de lucru personal, adaptate nevoilor specifice sectorului de activitate.

De asemenea, Origin permite integrarea cu plugin-uri adiţionale, cum ar fi: soluţii terţe, baze de date externe şi diferite dispozitive, asigurând, astfel, o flexibilitate şi scalabilitate ridicată.

"Cu Origin, vrem să oferim companiilor o soluţie completă şi flexibilă, capabilă să creeze, să optimizeze şi să digitalizeze orice tip de proces care să le permită să creeze experienţei clienţilor şi să optimizeze eficienţa operaţională. Origin permite personalizarea tuturor fluxurilor dintr-o companie, toate acestea putând fi realizate cu intervenţii minore din partea echipei de dezvoltare. Această platformă globală urmează a fi promovată în Europa, Africa şi în Asia de SE", spune Ileana Comănescu, Product Manager KYC Global la QOOBISS .

Arhitectura platformei este bazată pe microservicii (fiecare componentă a aplicaţiei este dezvoltată şi operată ca un serviciu independent) şi pe containerizarea de tip Docker (platformă care permite crearea, distribuirea şi rularea aplicaţiilor în containere. Un container este un pachet standardizat de software care include tot ceea ce este necesar pentru a rula o aplicaţie: cod, runtime, biblioteci şi setări de configurare) asigurând o compatibilitate şi o integrare uşoară între diverse medii.

Datorită acestui arhitecturi, fiecare modul este conceput pentru a îndeplini funcţionalităţi distincte, permiţând astfel adăugarea sau modificarea serviciilor fără a afecta întregul sistem. This modularitate sporeşte flexibilitatea şi scalabilitatea, asigurând companiile că platforma poate creşte şi evolua odată cu afacerea.

Interfaţa platformei Origin poate fi creată şi personalizată conform paletei de specificate în brand book-ul fiecărei companii. Această personalizare creează o experienţă de utilizator plăcută şi intuitivă, făcând platforma atrăgătoare, uşor de navigat şi de recunoscut, aducând, astfel, un plus de încredere în companiile care o integrează şi în serviciile acestora.

"Origine şi viitorul digitalizării proceselor de interacţiuni cu clienţii, în multiple industrii de activitate, permise companiilor să construiască relaţia solidă cu clienţii lor în mediul digital, cu un efort minim de dezvoltare", adaugă Ileana Comănescu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb