Rack-Soft lanseaza 4PSA VoipNow Express, centrala telefonica software gratuită

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 8 noiembrie 2007

Rack-Soft, dezvoltatorul software-ului de telefonie 4PSA VoipNow, a lansat editia Express disponibila gratis companiilor mici, entuziastilor si utilizatorilor rezidentiali. 4PSA VoipNow Express permite trecerea rapida si fara eforturi financiare la un sistem avansat de telefonie VoIP care suporta pâna la zece extensii telefonice.

4PSA VoipNow Express include facilitatile avansate ale unei centrale telefonice (PBX) software, precum rutarea inteligenta a apelurilor în functie de costuri, interconectarea cu liniile telefonice traditionale (PTSN), ierarhizarea nivelurilor de acces, conferintele telefonice, mesageria vocala, managementul faxurilor, înregistrarea convorbirilor etc. De asemenea, solutia Express include sistemul de autoconfigurare a terminalelor, ceea ce faciliteaza instalarea telefoanelor SIP de catre utilizatorii fara cunostinte în domeniu.

4PSA VoipNow Express ruleaza pe servere cu arhitectura x86 sau PowerPC, pe sistemul de operare Linux.

"Cu 4PSA VoipNow Express, introducem pe piata un sistem PBX puternic, gratuit si usor de utilizat, destinat comunitatii de utilizatori si exploatarii în scopuri comerciale.

Totodata, 4PSA VoipNow Express este construit pe o tehnologie capabila sa sustina mii de utilizatori pe un server, fara a creste bugetele de întretinere si suport", a afirmat dl. Cornel Nita, Marketing Manager Rack-Soft.

4PSA VoipNow Express minimizeaza costurile migrarii de la centralele telefonice clasice la tehnologia VoIP si permite companiilor sa testeze si sa implementeze metode noi de comunicare.

"Firmele mici si mijlocii vor constitui cel mai dinamic sector al pietei în urmptoarea perioada si suntem convinsi ca noua editie va ajuta pe multe dintre acestea sa faca pasul înainte la tehnologia VoIP. 4PSA VoipNow Express permite upgrade-ul transparent si facil la 4PSA VoipNow Professional atunci când dezvoltarea companiei solicita acest lucru, actualizarea realizându-se fara întreruperea serviciilor de telefonie", a adaugat dl. Nita.

Rack-Soft ofera suport gratuit pe o perioada de 30 de zile pentru instalarea si configurarea sistemului. Dupa expirarea acestei perioade, utilizatorii pot beneficia de asistenta gratuita oferita de catre comunitatea de pe forum.4psa.com sau pot contracta servicii de suport tehnic direct de la producator.

4PSA VoipNow Professional ofera mai multe functii VoIP avansate, iar numarul maxim de extensii este limitat doar de catre configuratia hardware. Aplicatia beneficiaza de suport tehnic inclus si poate fi instalata în medii de disponibilitate ridicata. Preturile pentru o licenta 4PSA VoipNow Professional încep de la 299 USD.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb