Rădăcini Estate dă startul vânzărilor pentru etapa a II-a a proiectului rezidenţial premium Aviaţiei Tower

Comunicate de presă / 2 septembrie 2021

Rădăcini Estate dă startul vânzărilor pentru etapa a II-a a proiectului rezidenţial premium Aviaţiei Tower

Rădăcini Estate, divizia imobiliară a grupului Rădăcini, anunţă startul vânzărilor pentru faza a doua a proiectului rezidenţial premium Aviaţiei Tower, construcţie demarată în martie 2021, cu o investiţie de aproximativ 30 mil. EUR. Până la finele anului curent, planurile companiei vizează vânzarea integrală a fazei I a ansamblului, respectiv atingerea unui procent de 50% vânzare în Aviaţiei Tower II, conform unui comunicat remis redacţiei.

Dezvoltat în una dintre cele mai importante zone de business din Capitală, pe Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 2D, cu o investiţie de cca. 20 mil. EUR, prima etapă a proiectului Aviaţiei Tower cuprinde 134 de apartamente, dintre care patru apartamente penthouse, cu preţuri cuprinse între 120.000 - 1,5 mil. EUR + TVA. Complexul rezidenţial finalizat în 2020 are în prezent un grad de ocupare de 85%, iar reprezentanţii îşi propun închiderea vânzărilor până la finele anului.

Etapa a doua a proiectului Aviaţiei Tower, cu o valoare a investiţiei de 30 mil. EUR, va fi livrată până la sfârşitul anului 2023 şi va cuprinde 148 de apartamente premium, iar la parterul şi mezaninul complexului se vor regăsi spaţii comerciale şi birouri, precum şi o zonă de spa, cu piscină şi sală fitness. Pentru acest proiect, Rădăcini Estate are în plan atingerea unui procent de vânzare de 50% până la sfârşitul anului curent, respectiv vânzarea integrală până la finalul lui 2022.

Proiectul Aviaţiei Tower se adresează unui public cu aşteptări ridicate, care îşi doreşte un stil de viaţă axat pe calitate. Astfel, ansamblul rezidenţial oferă cele mai înalte standarde de confort şi eleganţă locatarilor, de la concept, până la design, finisaje şi facilităţi. Complexul dispune de 172 de locuri de parcare proprii - dintre care 126 în subteran - pentru prima etapă, precum şi de 250 de locuri pentru faza a II-a. Totodată, oferă şi acces facil la metrou, aflându-se în apropiere de staţiile Aurel Vlaicu şi Pipera.

"Proiectul Aviaţiei Tower răspunde nevoii continue a celor care caută locuinţe şi spaţii de o calitate superioară, într-o locaţie excelentă, aproape de centrul oraşului şi în vecinătatea unor zone de interes, precum centrele de business din Aviaţiei, Mall Promenada, clinici medicale, restaurante şi bănci", a declarat Flip Todosia, reprezentant Rădăcini Estate.

Rădăcini Estate estimează o cifră de afaceri de 15 mil. EUR pentru anul 2021

Pe lângă proiectul Aviaţiei Tower, divizia imobiliară a grupului Rădăcini mai cuprinde un proiect rezidenţial din zona Plevnei şi o clădire de birouri în zona Gării de Nord. Luând în calcul toate proiectele, inclusiv cele aflate în dezvoltare, în ultimii ani Rădăcini Estate a cumulat o cifră de afaceri de cca. 45 mil. EUR.

Pentru anul curent, compania estimează venituri de aproximativ 15 mil. EUR, iar pe termen mediu şi lung vizează dezvoltarea portofoliului, respectiv integrarea unor centre comerciale, clădiri de birouri şi noi proiecte imobiliare, predominant în zona de Nord a Bucureştiului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb