RADU OPREA, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL PSD: ''Solicităm introducerea pe ordinea de zi a propunerii PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor''

G.U.
Politică / 15 februarie 2021

''Solicităm introducerea pe ordinea de zi a propunerii PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor''

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat astăzi că social-democraţii vor propune marţi, în şedinţa Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, conform Agerpres.

"Despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ştiţi că PSD a depus proiectul de lege în Parlament. Am constatat ipocrizia celor din guvernarea de dreapta atunci când ne-am uitat cu atenţie în buget. Dacă şi dumneavoastră veţi face acelaşi efort, veţi vedea că în bugetul Camerei Deputaţilor şi al Senatului sunt prinşi banii pentru pensiile speciale ale parlamentarilor. Păi atunci să se hotărască. Când vorbesc serios despre acest subiect şi când nu? Noi solicităm, pentru că mâine dimineaţă (marţi dimineaţă - n.r.) este şedinţă de Birouri permanente reunite, să introducă pe ordinea de zi propunerea PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor", a spus Oprea într-o conferinţă de presă după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.

El a adăugat că ar trebui ca Guvernul să aprobe, în următoarea şedinţă, o ordonanţă de urgenţă prin care să se elimine pensiile speciale, informează Agerpres.

"Dacă tot vorbesc despre pensii speciale, ar trebui să ia documentele, iniţiativa legislativă pe care au avut-o, să o transforme în ordonanţă de urgenţă şi în prima şedinţă de Guvern să procedeze la eliminarea pensiilor speciale. Dacă nu fac acest lucru, este demagogie şi atunci nu mai au voie să vorbească despre acest subiect", a afirmat Oprea.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ati avea putin bun simt ati depune un proiect cu desfiintarea tuturor pensiilor speciale votate de psd de-a lungul anilor si ca sa aveti succes izolati-l pe Dorneanu...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb