RADU ŞTEFAN OPREA, PSD: "Alexandru Muraru creează fumigene la Bucureşti"

S.B.
Politică / 8 august 2022

"Alexandru Muraru creează fumigene la Bucureşti"

Liderul senatorilor PSD Ştefan Radu Oprea a precizată că preşedintele PNL Iaşi Alexandru Muraru creează fumigene la Bucureşti cu privire la viitorul guvernării, pentru a nu le explica ieşenilor problemele penale ale lui Mihai Chirică şi Costel Alexe, care sunt pe funcţii alese sub sigla PNL, informează news.ro.

Acesta i-a propus preşedintelui ilialei PNL Iaşi să fie "mai degrabă îngrijorat de ştirile care spun că energia electrică s-a vândut cu 2.660 lei/Mwh".

"La Iaşi, preşedintele PNL, Alexandru Muraru, este într-o situaţie grea, cazurile penalilor Chirică şi Alexe îi dau mari bătăi de cap. Greu să explice ieşenilor că partidul pe care îl reprezintă nu este nici Chirică şi nici Alexe, că doar sunt pe funcţii alese sub sigla PNL. În încercarea de a scăpa din încercuire, dl. Muraru crează fumigene la Bucureşti. Brusc îl preocupă soarta guvernării incepând cu primăvara anului viitor", a scris Ştefan Radu Oprea, luni pe Facebook.

Social-democratul i-a propus preşedintelui ilialei PNL Iaşi să fie "mai degrabă îngrijorat de ştirile care spun că energia electrică s-a vândut cu 2.660 lei/Mwh".

"Scumpirea majoră a preţului la gaze şi energie este principala cauză de creştere a inflaţiei care erodează veniturile tuturor românilor. Aici aşteaptă cetăţenii soluţii, iar PSD a venit cu propunerea concretă a reglementării preţurilor pentru că este evident că actuala schemă de plafonare nu poate tempera creşterea preţurilor. Haideţi să ne concentrăm pe soluţii şi nu pe scenarii. PSD a intrat la guvernare pentru a susţine cetăţenii şi economia în aceste momente dificile, nu pentru jocuri şi declaraţii politicianiste", a adăugat Oprea.

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru susţinea, referindu-se la problema rotativei din 2023, când funcţia de premier ar urma să fie preluată de PSD, că a schimba un premier cu un an înainte de alegeri, când ai război la graniţe, nu ar fi un semnal bun.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. PNL ul este partidul multinationalelor si nu are treaba cu populatia.. PSD ul este al poporului.... Descriere pe scurt...

    1. Intocmai. Cat de mult tine PSD-ul cu poporul votac se vede mai ales din starea economica infloritoare a judetelor care voteaza dintotdeauna cu acet partid - Teleormanul lui Dragnea, Vasluiul lui Solomon si Buzatu, Giurgiu al lui Badalau etc.

    Depinde foarte mult si de locuitori.Aceste judete au fost judetele foamei toata istoria romaniei.De unde plecai trenurile foamei in perioada interbelica?

    Ca de obicei, dl. A.Muraru are o agenda diferita de cea a romanilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb