RAED ARAFAT: "Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare"

S.B.
Miscellanea / 17 octombrie 2021

"Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare"

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, consideră că în România nu mai vorbim de dreptul la liberă exprimare, ci am ajuns la libertatea de dezinformare din partea unor oameni, care comentează "nişte lucruri la care nu se pricep", vin cu informaţii false, iar astfel am ajuns să avem 300 de morţi de COVID în fiecare zi, informează news.ro.

Arafat a declarat, duminică, la Digi 24, că acele canale care difuzează astfel de informaţii să se gândească dacă vor să fie responsabile pentru ceea ce este acum în ţară.

"Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, am ajuns deja la libertatea de a dezinforma şi a manipula şi la libertatea de dezinformare din partea unor oameni. Libera exprimare este garantată, este un lucru pe care îl respectăm cu toţii, dar când îţi ies oameni care nu au nicio bază ştiinţifică şi comentează nişte lucruri la care nu se pricep şi vin cu informaţii false, cu informaţii denaturate, care duc să ajungi într-o ţară la 300 de decese pe zi, este un moment în care trebuie să decizi, da, continuăm să îi lăsăm să îşi bată joc de orice decizie care se ia sau măcar acolo unde este posibilitatea de a transmite prin canalele mass-mediei, acolo într-adevăr să se gândească canalele respective dacă vor să fie responsabile în continuare pentru ce vedem în ţară", a transmis Arafat.

El a precizat că oamenii au libertatea să comenteze pe social media, să iasă în stradă, dar ar trebui să nu mai continue răspândirea forţată a informaţiilor false prin intermediul unor canale.

"Au libertatea, scriu toţi pe Facebook-uri, scriu toţi pe social media, ies în stradă şi spun ce vor, nimeni nu i-a oprit, dar măcar să nu continuăm răspândirea forţată prin unele canale la care se uită foarte multă lume care puţin informată şi care stă şi ia această de bună pentru că au încredere într-o persoană sau au încredere într-un post sau au încredere într-un prezentator şi ne trezim că ajungem să avem număr de pacienţi mult peste capacitatea noastră şi avem număr de decese de 300 pe zi. Este imens", a mai afirmat şeful DSU.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Bolsevic borât!!!

    De morti de alte boli cine raspunde? Romania are mortalitatea foarte mare din cauza medicinei sarace in medicamente! In UK testarea se face pentru vaccinati si nevaccinati!

    1. Pe zi!

    Dle Arafat, de ce dv promovati pe toate canalele dezinformarea conform careia vaccinatii se infecteaza intr-o proportie mult mai mica (ziceti dv). De ce aratati statistici inselatoare prin care spuneti ca doar 1.5% dintre vaccinati s-au infectat, cand 1.2% doar in ultimele 3-4 saptamani.

     

    Am voie sa spun asta? A spus-o Jurma, a spus-o si Lucian Duta, eu m-am mai exprimat. Politica de a acorda beneficii vaccinatilor pentru a trece de orice fel de control epidemiologic nu face decat sa permita virusului sa se transmita nestingherit. Si, in realitate, aceasta politica nu are ca efect decat IMUNIZAREA FORTATA de turma. Nu va scapa picior de vaccinat "relaxat". Toti vor lua SARS-CoV-2 in piept. Cine scapa, scapa, cine nu, il vom vedea in statisticile generale, de decese Covid (mai putin) DAR SI DE DECESE IN EXCES. Un vaccinat "relaxat" este o marfa la fel de buna ca un nevaccinat negationist pentru acest virus.  

     

    Numarul de infectari, reprezentat ca numarul cazurilor pozitiv testate si raportate de INSP in acea saptamana, impartit la dimensiunea grupului de vaccinati, respectiv nevaccinati. Se demonstreaza pentru a cincea saptamana consecutiv, in timpul valului 4 din Romania, ca cele doua categorii sunt la fel de vulnerabile la infectare si pot duce la raspandirea virusului in societate in aproape aceeasi masura (vi se va mai spune ca nevaccinatii au o fereastra de transmisibilitate de 5-6 zile iar nevaccinatii cu doua zile mai putin, dar este nesemnificativ, asa-i colonel Gheorghita?). Numai ca vaccinatii nu sunt testati decat daca sunt atat de fraieri incat sa declare ca au simptome si sa fie izolati in casa. Cei cu simptome mai usoare, nu vor declara nimic, vor merge in societate ca si cum nimic nu s-a intamplat. Doar cei cu simptome mai puternice, febra probabil vor declara celor de la DSP.  

     

    Rata infectiilor:  

     

    6-12 sep: 63 cazuri la 100 000 vaccinati si 83 cazuri la 100 000 nevaccinati  

    13-19 sep: 125 cazuri la vaccinati si 155 cazuri la nevaccinati  

    20-26 sep: 215 cazuri la vaccinati si 248 cazuri la nevaccinati  

    27-3 oct: 348 cazuri la vaccinati si 389 cazuri la nevaccinati  

    4-10 oct: 448 cazuri la vaccinati si 490 cazuri la nevaccinati  

    1. buna si relevanta analiza dumitale

    Este incredibil cum acest arabete criminal isi permite in statul roman, sa siluiasca in fatza intregii tari, Constitutia si drepturile romanilor si in plus, sa-i discrimineze in functie de vaccin! Si la fel de incredibil este faptul ca acest satanist dement sta in aceasta functie din 2010 sau 2011, trecand practic prin toate guvernarile, semn ca are in spate niste papusari straini puternici care sunt „dresorii” maimutzelor politice care ne conduc! Astazi, Arafat flegmeaza in vazul tuturor, fara sa se mai ascunda, dreptul la libera exprimare al romanilor, castigat cu sange in decembrie '89! El spune, de fapt romanilor nevaccinati: daca vreti sa mai aveti vreun drept in tara voastra, injectati-va prostilor periodic cu „otrava mortala din seringa”, ca sa iesisti mai rapid din Sistem pe cale semi-naturala! Asta ne arata totodata, si cat de mult au decazut romanii fatza de cei din ’89, care acum accepta fara revolte masive, masurile naziste instituite asupra lor de catre Dictatura securisto-medicala care conduce astazi Colonia! Astazi nu ne mai luam ratia de libertate, ci doar portia de carantina si de vaccinuri!

    ...

    Acest personaj care a ajuns sa se creada semizeu are mari probleme cu memoria! Sa-i dea cineva sa vada filmarile cu el (bine, sunt si alti "specialisti" cu declaratii publice similare, filmate) de anul trecut cand decreta ca daca stam acasa si ne tratam ca de o gripa obisnuita scapam de virus. Atunci era mai putin specialist ca acum? Sau a studiat virusologia intte timp? Sau declara ce i se ordona? Ca nu poti sa zici azi ceva si maine altceva si apoi sa te dai drept mare specialist si sa ai pretentia sa te mai creada cineva! Esti un Dorel in funcție (deocamdată) si atat!

    1. ,,are mari probleme cu memoria,,

      Corecta observatie.

    Nume de rusine in istoria Romaniei, Tovarasii Nazisti Florin Catzu, Kelemen Hunor, Czeke Attila, Lucian Bode, Turos Lorand, Daniel Fenechiu (is decizii cu sticla de vodka in Fața), Carp Gheorghe, Csomo Botond, au introdus proiectul certificatului verde! E clar ca vor trimisi la inchisoare dupa ce Razboiul contra Romanilor Se termina! Un alt tortionar care nu poate elimina mortile de la alte boli din cauza spitalelor de exterminare e pe aici! Are o figura de paranoid!

    Sper ca dl Arafat să înțeleagă că noi suntem și prosti și cu fumuri cap ! O națiune săracă, needucata, cu o biserică nereformata, care refuză să înțeleagă că în occident, prin vaccinare,lucrurile sunt în mare parte rezolvate ! Intr-o săptămână sau două, acești contestatari ai vaccinului vor deveni isterici la cozile kilometrice formate pentru a se vaccina!

    Să ne înțelegem, sunt ferm convins că Big Farma profită plusand, dar cândva după pandemie sper să ajungă la pușcărie! Până atunci însă, ne vaccinam, vaccinul e bun ! 

    1. ,,ne vaccinam, vaccinul e bun"

      In cate doze e bun vaccinul? 

      In doua, cate ni s-a zis iarna trecuta? 

      In trei, cat ni se zice acum?

      Sau in patru cat li s-a comunicat deja celor din Israel? 

      Revin spunând că trebuie să ne vaccinam acum! Cate doze sunt necesare ? Aici e problema! Interesați de profituri cei din farma vor zice că tot la 6 luni! Nu cred însă că politicienii,oamenii de afaceri etc vor accepta la infinit să se intepe! Din occident vor veni oameni de știință care vor ataca industria, populația aesteziata încă va riposta, se va afla cumva adevărul! Un pahar de vin îți face bine 10'-20 sunt deja prea mult!

      "Nu cred însă că politicienii,oamenii de afaceri etc vor accepta la infinit să se intepe!"

      Tu, de exemplu, dupa a cata doza ai fi dispus sa zici ca ti-a ajuns? 

      Daca dupa a 3-a doza o sa apara tulpina X urmata de acelasi tip de asalt mediatic si trambitarea panicarda a Y sute de decedati pe zi, ai mai fi dispus sa afirmi categoric si la a patra doza: 

      ,,trebuie să ne vaccinam acum!" 

      La fel si la a cincea doza? 

      Tu nu vezi cum timpul trece, dozele se inmultesc, povestea se schimba din mers, iar drepturile si libertatile devin incremental irelevante?

      Si eu sunt vaccinat, dar asta nu inseamna ca mi-am trimis creierul in vacanta si nu vad ce se intampla. 

    In sfarsit si dreptul la libera exprimare il ataca baietii.Ca in rest deja suntem sclavi pe plantatie. Numai aveti dreptul sa vorbiti, tot ce spun ei este corect si spre binele vostru. Ei nu sunt vinovati ca nu au luat nicio masura sa aduca medicamente, sa pregateasca spitale, sa nu lase sa intre in tara pe nimeni netestat. Avem Delta in Romania, dar virusul Delta a venit din Africa, din Anglia, din UE cum de ajuns la noi, cum a trecut granita, l-au ajutat baietii sa treaca.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb