RAED ARAFAT: "Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, am ajuns deja la libertatea de dezinformare din partea unor oameni"

J.P.
Miscellanea / 18 octombrie 2021

"Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, am ajuns deja la libertatea de dezinformare din partea unor oameni"

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, consideră că în România nu mai vorbim de dreptul la liberă exprimare, ci am ajuns la libertatea de dezinformare din partea unor oameni, care comentează "nişte lucruri la care nu se pricep", vin cu informaţii false, iar astfel am ajuns să avem 300 de morţi de COVID în fiecare zi, transmite News.ro.

Arafat a declarat, duminică, la Digi 24, că acele canale care difuzează astfel de informaţii să se gândească dacă vor să fie responsabile pentru ceea ce este acum în ţară.

"Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, am ajuns deja la libertatea de a dezinforma şi a manipula şi la libertatea de dezinformare din partea unor oameni. Libera exprimare este garantată, este un lucru pe care îl respectăm cu toţii, dar când îţi ies oameni care nu au nicio bază ştiinţifică şi comentează nişte lucruri la care nu se pricep şi vin cu informaţii false, cu informaţii denaturate, care duc să ajungi într-o ţară la 300 de decese pe zi, este un moment în care trebuie să decizi, da, continuăm să îi lăsăm să îşi bată joc de orice decizie care se ia sau măcar acolo unde este posibilitatea de a transmite prin canalele mass-mediei, acolo într-adevăr să se gândească canalele respective dacă vor să fie responsabile în continuare pentru ce vedem în ţară", a transmis Arafat, potrivit News.ro.

El a precizat că oamenii au libertatea să comenteze pe social media, să iasă în stradă, dar ar trebui să nu mai continue răspândirea forţată a informaţiilor false prin intermediul unor canale.

"Au libertatea, scriu toţi pe Facebook-uri, scriu toţi pe social media, ies în stradă şi spun ce vor, nimeni nu i-a oprit, dar măcar să nu continuăm răspândirea forţată prin unele canale la care se uită foarte multă lume care puţin informată şi care stă şi ia această de bună pentru că au încredere într-o persoană sau au încredere într-un post sau au încredere într-un prezentator şi ne trezim că ajungem să avem număr de pacienţi mult peste capacitatea noastră şi avem număr de decese de 300 pe zi. Este imens", a mai afirmat şeful DSU.

Opinia Cititorului ( 22 )

  1. romanii iubesc sa isi omoare dictatorii

    1. esti si tu din categoria suveranilor, nesupusilor ? ăia care cred că au numai drepturi dar nici o responsabilitate?

      Deocamdată i-au omorât alții și au instaurat bantustanul.

      Mai jos dedic luptătorilor pentru libertate un poem care sintetizează starea actuală de fapt, scris de cel mai reprezentativ/cunoscut poet al generației 2000, Claudiu Komartin: 

      #12 

      Cei care împrăștie boala, 

      adică „imunizații”, oameni hibrizi 

      cu tulpina delta grefată 

      pe ADN, 

      sunt susținători ai globalizării. 

      Așa au fost programați.  

      Toată chestia e cu 

      Premeditare 

      și aparține Elitei care conduce 

      Turma 

      de Goimi sărăciți. 

      Cine nu crede, să ceară public 

      să ni se explice 

      cu ce Soluții pulverizează 

      prin oraș noaptea,  

      că s-a făcut toamnă 

      și țânțarii au dispărut. 

      Dacă n-ar exista pulverizare 

      cu substanțe chimice, 

      n-ai avea de unde să știi dinainte 

      când vin valurile de covid. 

      Decât dacă sunt produse 

      intenționat, 

      ia r ei asta fac în timp ce dormim, 

      nu e clar? 

    300 de morti de covid pe zi este dezinformare . sa aduca dovada ca cei 300 nu au alte boli si li s-a facut autopsia care sa demonstreze asta .

    Si vorbea de pareri 'expertul' in virusologie~

    O dovada clara ca politicienii si presa ( Bursa o exceptie ) sint instruiti de propaganda , sint aceleasi texte pe care le folosesc toti . de ex este folosita la indigo , domle , astia din occident sint prosti si noi si bulgarii mai destepti ? Le reamintesc propagandistilor , ca cele doua razboaie mondiale au fost create tot de '' destepti '' fara sa intrebe oamenii , iar jefuirea coloniilor cu toate consecintele pentru tarile spoliate , tot de destepti a fost facuta . Le auzi mai ales la gunoaiele de la dc news , butoiul maro , si la seful lui , tiganul borat , dar mai nou si la tzatza cretuleasca , care si ea isi pune intrebari peste intrebari fara sa desluseasca nimic . A inghiti tot fara sa-ti pui intrebari , este ori prostie , ori cenzura .

    1. exact , nu noi sau bulgarii am inventat comunismul, nazismul si alte orori.

      si lagare de concentrare si holocaust tot de niste destepti din vest

      de niste hoti din vest:au furat din colonii,au ucis,acum astia vin toti gramada in Europa ca n-au ce manca.trebuie sa-i impartim in cota patre,pai,noi ne-am infruptat din toate furaciunile lor?am avut noi sclavi?

    refuzul medicilor de a se vaccina de bunavoie si nesiliti de nimeni este cea mai buna informare despre dezinformarea vaccinarii , nici acum nu o fac cind situatia oficial este mult mai grava , inscenarile cu cozile de dricuri ,salvari , pacienti pe holuri , poltia care vineaza cu televizoinile linga ei , mesaje alarmiste , VIP -uri care se imbolnavesc din senin , toate astea nu le mai crede nimeni alltfel ar da navala sa se vaccineze

    1. ai uitat de excavatoarele care fac gropi in cimitire in locul groparilor si de cei care stau pe un scaun 7 ore afara in frig cu perfuzia pe ei ( rezistent bolnav , nici unul sanatos nu rezista )

      corect , asa e , am uitat dar e deajuns si exemplele care le-am dat

      Ati uitat de alea lacrimogene: pe patul de spital regreta profund ca nu s-a vaccinat dar recomanda la toata lumea sa nu se riste si daca ar putea da timpul inapoi s-ar vaccina cu siguranta. Azi a fost una tare in Adevarul: un pacient aflat la ATI vrea sa mai mearga inca o data acasa sa isi stranga copilul in brate - valuri de lacrimi domnule. Cine le serveste textele astea? Scenaristi de telenovele? Sau personajul acela din filmul Filantropica.

      sint penibili, cu ce or vrea sa mai pacaleasca , cu brinza ca in Predator? :))

      Ai uitat ca usr isti nu au cumparat medicamente pentru a trata si preveni boala,ai uitat ca nu au semnat pentru luarea banilor europeni pt.teste gratuite ,ai uitat ca nu au vrut sa testeze pe nimeni ,oare de ce

      Acest individ devine Arogan si obraznic .

      Doua lucruri . Ori nu i-a iesit ceea ce a vrut sa faca si nu poate raporta vaccinari pe banda rulanta , acolo unde raporteaza toti . n 

      Ori e sigur ca-si va impune obraznicia , si porcariile care le face fiind sigur ca asta va urma

      Ramane de vazut ... 

      toate pe muzica trista la vioara !

      Criminalule îți va veni și ție rândul, nu-ți fă griji.

      usr partidul satanei dispare in vara 2024 dupa 42 luni conforn bibliei, nu au viitor , de aia se zbat acum sa ia puterea sinucigas , vaccinatii nu se testeaza ptr ca s-ar descoperi ca multi nu ar avea drept de green pass semnul fiarei lucru de netolerat ptr satana care tre sa ofere o libertate mai mare acestora iar nevaccinatii sint SILITI prin plata testelor pedeapsa sa-si puna semnul fiarei prin vaccin , vaccinare egal stampilare, insemnare ca pe vite si asta tre sa se faca in acel termen de 42 luni ,nimic altceva nu iti ofera green pass , de asta nu se ia in considerare ivermectina si ce o mai fi. privesti lucrurile dpdv demonic daca vrei sa intelegi si nu ca un om

      daca vrea sts ii aduce din nou , cum i-au adus si in 2019-2020 .oricum multi sint infiltrati peste tot si si-au umplut gusa pentru tot restul vietii !

    STATUL amenințat de 1 - 2 ...

    sunt false dupa parerea lui Arafat. sa dovedeasca ca toate pe care le numeste false sunt false.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb