RAED ARAFAT: "Nu modificăm regulile în noaptea de revelion"

J.P.
Miscellanea / 17 decembrie 2020

"Nu modificăm regulile în noaptea de revelion"

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ieri seară la Digi24 că Guvernul nu ia în calcul relaxarea restricţiilor în noaptea de revelion, prin permiterea circulaţiei până la ora 1:00, existând cereri din partea HoReCa în acest sens. Întrebat totuşi ce vom face la trecerea dintre ani, el a răspuns: "Ieşim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor".

"Nu există în acest moment, eu ştiu că nu avem în acest moment intenţia să modificăm regulile. Înţeleg că HoReCa vrea până la ora 1:00, dar este exact situaţia în care oamenii vor vrea să meargă la petreceri şi peste tot, în locuri greu de controlat şi să se infecteze. Înţeleg situaţia lor financiară, dar ei trebuie să înţeleagă că o astfel de recomandare nu este foarte bună pentru populaţia care vrea să meargă în astfel de locaţii", a spus Raed Arafat.

"Regulile care au fost aprobate prin Hotărâre de Guvern rămân. Nu avem intenţia să înăsprim regulile, dar nu avem intenţia să relaxăm regulile", a reiterat şeful DSU.

Întrebat ce ar putea face românii la intrarea în anul 2021, Raed Arafat a răspuns: "Ieşim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor".

"Sunt convins că unii vor coborî în faţa blocului, dar să iasă cu mască, să respecte regula din spaţiul public. Dar nu concerte, nu petreceri, aşa ceva nu va fi posibil", a completat el.

În privinţa celor care au rezervări la munte în pensiuni şi hoteluri, secretarul de stat a spus că "soluţia cea mai onorabilă şi cea mai corectă" este ca cei care vor să petreacă revelionul este "să ducă mâncarea în cameră, să sărbătoreşti ca şi cum ai fi fost acasă", pentru a nu exista contact "intens" între persoane în sălile de evenimente.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. jeguri imputite aserviti serviciilor straine

    1. da, asta ziceam si eu de horeca aia, niste jegosi

    De rasu, plansu... in primul rand, in democratie, viata privata a oamenilor nu este problema autoritatilor statului, deci ceea ce spune Arafat poate starni cel mult rasul.

    In al doilea rand .. daca circulatia se inchide la ora 23 ca in prezent ce vor face cei care si-au facut totusi o rezervare pe undeva (restaurantele nefiind inchise oficial).. ?? Ce fac acei oameni.. stau pana dimineata la ora 5 in local, sau cum? 

    NIste idioti, nene... cu Arafat in frunte dar si cu sefii acestuia. Daca voiau sa interzica petrecerile de Revelion in localuri trebuiau sa scrie drku in lege si asa legea are caracter fascist-totalitar in intregul ei. Puteau sa scrie acolo.. bai nene.. se interzice in perioada 23-31 decembrie organizarea oricaror adunari mai mari de 4-5 persoane in localuri.. si era clar pentru toata lumea.  

    Problema Romaniei este ca autoritatile statului vor sa sexeze populatia in fund fara sa plateasca, altfel reglementau clar somajul tehnic in astfel de perioade de inchidere partiala in starea de alerta cand nici inchidere oficiala nu e (ca nu vrea statul sa plateasca) nici clientii nu vin ca au tot felul de restrictii.  

    Niste ticalosi nenorociti... 

    Secretarul de stat Raed Arafat

    ar trebui inlocuit cu  

    Sertarul de stat Raed Marafet 

    nu stiu cum il suporta pamantul

    nu stiu cum de nu se dezintegreaza cu gandul la Colectiv! 

    You invented a virus, you spread it all over the world, you ~invented~ the vaccine only against him(how many chromie homies, sterilized and dead people will be after that> of course, state will/will not pay for their invalidity), not against cancer, heart disease, aging and another 1, 000, 000 diseases! And now the Political Officers of the Global Secret Police of New World Order are giving orders! And putting Global Militia and Army at Regressive Orders to repress population! A Global Covid-19 Artisan Judgment should come after this Frenzy Iron Curtain! PS: PCR test inventor, Kary Mullis, said the test was invalid for SARS Cov-2 before he died suspectedly apparently of pneumonia on August 7, 2019.

    oare de la ce a pornit , dusmania acestor indivizi , fata de oameni ? este o invitatie pur si simplu la revolta ! de ce ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb