Raiffeisen Art Proiect îşi deschide stagiunea virtuală pentru publicul iubitor de artă şi cultură

M.A.
Miscellanea / 28 mai 2020

Raiffeisen Art Proiect îşi deschide stagiunea virtuală pentru publicul iubitor de artă şi cultură

Platforma Raiffeisen Art Proiect - Stagiune Virtuală va fi lansată în dată de 2 iunie 2020, ora 19.30, cu un dialog online live, urmat de vizionarea piesei Absolut! - cu Marcel Iureş, în regia lui Alexandru Dabija, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, discuţia, moderată de Constantin Chiriac - directorul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, îi va avea că invitaţi pe actorii Oana Pellea şi Marcel Iureş, pe Răzvan Popovici - directorul Festivalului SoNoRo şi pe Steven van Groningen, preşedintele Raiffeisen Bank.

"Valorificand facilităţile oferite de mediul digital, Stagiunea Virtuală extinde accesul publicului, de oriunde din România şi din afară ţării la creaţii artistice valoroase şi promovează totodată artiştii în această perioada, propunând o soluţie pentru continuarea activităţii lor în contextul creat de criză sanitară.", arată comunicatul.

Corina Vasile, director de Comunicare şi Relaţii Publice la Raiffeisen Bank, a declarat: "Artă şi cultură sunt domenii de excelenţă ale României, iar noi ne implicăm şi sprijinim proiecte valoroase din 2002 încoace. Din păcate, cultură este unul dintre domeniile cel mai sever afectate de criză sanitară şi, probabil, unul dintre cele mai dificil de reaşezat, pe termen mediu, într-o funcţionare normală. Promovarea artiştilor şi a actelor culturale este cu atât mai importantă acum, când publicul are şi el nevoie de susţinerea şi bucuria oferite de artă. Mediul online ne oferă un ajutor valoros în acest sens".

Platforma va fi actualizată cu o frecvenţa săptămânală cu proiecte sau noutăţi. Materialele video înregistrate şi cu acces gratuit pentru public vor fi disponibile pentru perioade de timp limitate, care vor fi anunţate la lansarea fiecărui proiect.

Primul spectacol online disponibil în Stagiunea Virtuală va fi piesă Absolut!, după povestea Ivan Turbincă, de Ion Creangă. Este un one-man-show în care Marcel Iureş pune în scenă teme actuale, "despre lucruri mari şi esenţiale fără fasoane, cu umor şi nepăsare", după cum spune regizorul Alexandru Dabija. Spectacolul, realizat cu sprijiniul Raiffeisen Bank, este o producţie a Teatrului Act.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb