Raiffeisen Bank a finanţat un spital privat la Timişoara

G.D.
Companii / 29 septembrie 2022

Raiffeisen Bank a finanţat un spital privat la Timişoara

Raiffeisen Bank a finanţat în Timişoara un spital privat din România care integrează toate disciplinele legate de diagnosticul şi tratamentul inimii şi vaselor de sânge - Centrul Inimii RoCordis, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Ajutorul băncii a venit într-un moment în care proiectul nostru era într-un stadiu foarte important: dotarea spaţiilor de consultaţii, a sălilor de operaţie, a saloanelor de terapie intensivă" a spus doctorul Gabriel Ivănică.

"De puţine ori rămâi ca bancher atât de impresionat cât am fost noi când am aflat ce servicii medicale va oferi acest spital. Evident că dincolo de finanţare şi tranzacţie, ne-am uitat la beneficiile pentru comunitate şi la faptul că nu există un astfel de spital privat în România." a spus Marius Filipaş, director IMM Regiunea Banat.

Potrivit sursei citate, Raiffeisen Bank a finanţat în Timişoara, cu 5 milioane lei un spital privat, specializat în patologii cardio-vasculare la adulţi şi copii, inclusiv la cei foarte mici, sub 2 ani sau 20 de kilograme. Co-finanţarea de la Raiffeisen Bank a asigurat finalizarea construcţiei şi achiziţionarea echipamentelor necesare dotării spitalului, la cele mai înalte standarde pentru pacienţi şi personalul medical. Spitalul a fost inaugurat la mijlocul lunii septembrie 2022.

Centrul Inimii RoCordis este un proiect condus de doctorul Gabriel Ivănică, unul dintre puţinii medici din ţară care face ablaţii pe cord pentru copiii sub 20 kilograme şi sub 2 ani. Până acum, doctorul Gabriel Ivănică consulta şi opera în clinici private partenere, dar exista o permanentă problemă cu rezervarea şi dotarea spaţiilor operatorii şi post-operatorii.

"Nevoia de a ajuta copiii care au malformaţii sau probleme de cord este foarte mare şi din această cauză am hotărât să construiesc un spital de la 0, dedicat acestor patologii, dotat cu toată aparatura necesară. Copiii din România si părinţii lor merită asta! Mi-am spus că trebuie să facem acest spital pentru a putea trata pacienţii în cele mai bune condiţii posibile. Este un proiect abiţios, care mi-a consumat aproape tot timpul, dar am vrut să avem spitalul acesta funcţional în cel mai scurt timp posibil. Ajutorul băncii a venit într-un moment în care proiectul nostru era într-un stadiu foarte important: dotarea spaţiilor de consultaţii, a sălilor de operaţie, a saloanelor de terapie intensivă." a spus doctorul Gabriel Ivănică.

Spitalul inaugurat la Timişoara este o necesitate pentru copiii care au nevoie de îngrijire şi tratamente şi oferă servicii care nu sunt disponibile în alte spitale din România. "De puţine ori rămâi ca bancher atât de impresionat cât am fost noi când am aflat ce servicii medicale va oferi acest spital. Evident că dincolo de finanţare şi tranzacţie, ne-am uitat la beneficiile pentru comunitate şi la faptul că nu există un astfel de spital privat în România. Pot să vă spun că echipa băncii care s-a ocupat de acest proiect îşi doreşte să mai facă astfel de finanţări pentru că sunt multe de făcut în domeniul dotarilor medicale şi avem nevoie de astfel de investiţii. Mulţumim familiei Ivănică şi suntem onoraţi că ne-au ales drept parteneri pentru consultanţă financiară", a spus Marius Filipaş, director IMM Regiunea Banat, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb