Raiffeisen Bank şi-a nominalizat noul CFO

F.D.
Bănci-Asigurări / 4 iulie 2022

Raiffeisen Bank şi-a nominalizat noul CFO

Raiffeisen Bank anunţă o nouă nominalizare în echipa sa de conducere. Consiliul de Supraveghere al băncii a numit-o pe Alina Rus pentru conducerea Diviziei de Control Financiar şi Contabilitate (CFO), potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, nominalizarea va deveni efectivă după obţinerea autorizării din partea Băncii Naţionale a României. Alina face parte din echipa Raiffeisen Bank de aproape 20 de ani şi a acumulat o experienţă vastă în managementul riscului de credit pentru IMM-uri şi corporaţii, în coordonarea şi transformarea proceselor de creditare, precum şi in domeniul reglementarilor din aria ei de expertiză. Din 2015 pana în prezent Alina a condus activităţile de management al riscului de credit pentru IMM si Corporaţii.

"Mă bucur că Alina completează echipa noastră de conducere executivă şi sunt sigur că va putea sa aducă o contribuţie semnificativă. A demonstrat abilitaţi deosebite ca leader şi înţelege foarte bine nevoile băncii. Ne aşteaptă o perioadă provocatoare şi interesantă în care vom contribui cu toţii la transformarea şi succesul nostru ca organizaţie" a spus Zdenek Romanek, Preşedinte si CEO Raiffeisen Bank.

În acest moment conducerea executivă Raiffeisen Bank este formată din şapte membri: Zdenek Romanek - Preşedinte & CEO, Cristian Sporis - Vicepreşedinte Corporaţii, Vladimir Kalinov - Vicepreşedinte Retail, Mircea Busuioceanu - Vicepreşedinte Risc (CRO), Bogdan Popa, Vicepreşedinte Operaţiuni şi IT (COO), Mihail Ion - Vicepreşedinte Pieţe de Capital.

Servicii Bancare de Investiţii şi Planificare Financiară Personală şi Alina Rus care se alătură de astăzi ca Vicepreşedinte şi CFO. Mihai şi Alina sunt în curs de autorizare de către BNR.

Alina Rus s-a alăturat echipei Raiffeisen Bank în 2003 lucrând în divizia IT, iar începând cu 2004 a făcut parte din divizia Risc, departamentul de analiză financiară. În 2008 devine director al echipei Analiza Financiara şi Rating, iar din 2015 preia ca director executiv, zona de risc de credit pentru toate segmentele non-retail ale băncii, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb