RALUCA PRUNĂ: ''Poate Metrorex ne explică de ce ar funcţiona metroul dupa 10 pm dacă nu poţi călători cinstit?!"

Mina Irina
Companii / 27 mai 2016

Actualizare 19:08 Metrorex: Nouă din cele 37 de automate de vândut cartele sunt în reparaţii

Conducerea Metrorex răspunde criticilor formulate de ministrul justiţiei, Raluca Prună printr-un comunicat în care sunt prezentate o serie de măsuri ce au în vedere îmbunătăţirea activitatăţii comerciale a societăţii, precizând că nouă din cele 37 de automate de vândut cartele sunt în reparaţii

"Conducerea Metrorex informează publicul călător asupra faptului că, în urma unei analize realizate, au fost luate, în ultimele şase luni, o serie de măsuri care au îmbunătăţit activitatea comercială a societăţii, astfel încât la acest moment din cele 37 automate de vândut cartele, 28 sunt funcţionale, iar 9 au intrat într-un program de reparaţii care se va finaliza la sfârşitul lunii iunie din acest an. Îi asigurăm pe toţi călătorii noştri că vom face tot ceea ce este posibil pentru ca tehnologiile moderne să devină suportul de bază pentru plata rapidă şi sigură a călătoriei cu metroul", se arată în comunicatul Metrorex.

Reprezentanţii instituţiei anunţă demararea unui plan de modernizare care prevede pentru 41 de staţii instalarea unui număr de 139 automate noi de vândut cartele (AVC-uri) cu toate facilităţile de emitere carduri magnetice, reîncarcare carduri contactless, acordare de rest la plata cash şi plata cu card bancar, astfel încat fiecare acces din cele 41 de staţii să aibă în dotare minim 2 AVC-uri. Totodată, cele 37 AVC-uri existente vor fi modernizate, astfel încât vor da rest la plata cu cash şi vor avea posibilitatea de a realimenta cardurile contactless.

(G.F)

---------

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, face o critică pe contul său de Facebook referitoare la faptul că, în Bucureşti nu se poate călători "cinstit" cu metroul după ora 22:00.

''O chestiune de bucureştean, fără legătura cu justiţia. Aseara, câteva minute după ora 10, la metrou la piaţa Victoriei. Vreau să îmi cumpăr o cartela, domnul din ghereta dedicată îmi spune că nu îmi poate da niciuna, caseria s-a închis la orele 22, el e numai paznic. Constatare: automate pentru cartele nu există. Sunt descumpănită, el e drăguţ, mă recunoaşte, îmi spune nu e nicio problemă, pot sări peste bara/tourniquet. Nu înţeleg să sar îi spun, am the right change, aş vrea totuşi o cartelă. Nu poate face nimic, insistă să sar, îi mulţumesc, nu pot călători fără bilet, insistă din nou, rezist, iese amabil din gheretă, îmi arată un afiş cu programul casieriei. Totul e regulamentar, e închis după 22. Totuşi pot sări bara pe răspunderea lui, pentru că au trecut numai 3 minute de la ora închiderii. Îi mulţumesc pentru încredere, dar nu pot sări", a povestit ministrul Justiţiei, pe reţeaua de socializare.

Aceasta mai adaugă: ''Invăţăminte: după ora 22 fie nu poţi merge cu metroul în Bucureşti dacă nu ai deja cartelă, fie eşti free rider. Mă gândesc că e anul Domnului 2016, într-o capitală europeană. Era însa târziu, mă declar învinsa, dar sunt totuşi acasă. Sun cel mai bun prieten, vine să mă culeagă între staţia de la pţa Victoriei şi Romană. A fost prea rapid. Nu pot spune dacă la Romană programul caseriei e acelaşi... Cel mai probabil că da. PS: Poate Metrorex aude şi ne explică de ce ar funcţiona metroul dupa 10 pm dacă nu poţi călători cinstit, adică cu bilet?! Mi-e dor de taxatoare''

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ce mentalitate dom'le si la ministra asta. Vrei sa fii corect in Romania si nu se poate. Paznicul gheretist e primul corupt: ARESTATI-L !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb