RALUCA TURCAN:  "Guvernul PSD-ALDE are zilele numărate"

S.T.
Politică / 24 aprilie 2019

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, spune că PSD şi ALDE au rămas fără majoritatea în Parlament, dovadă fiind faptul că au renunţat la restructurarea Guvernului, care trebuia să primească votul parlamentarilor.

"Coaliţia de Guvernare PSD-ALDE a rămas fără majoritate în Parlament! Nimic nu dovedeşte mai bine acest lucru decât faptul că Liviu Dragnea NU mai vine cu restructurarea Guvernului. A încercat să forţeze remanierea, a eşuat. Guvernul PSD-ALDE are oficial zilele numărate", a scris Raluca Turcan, ieri, pe contul de Facebook.

Prim-vicepreşedintele PNL afirmă că, "astăzi (n.r. ieri), ascunşi ca o grupare infracţională în biroul lui Liviu Dragnea, liderii PSD-ALDE au renunţat la votul Guvernului în Parlament pentru că au constatat singuri că parlamentarii nu-i mai susţin".

"După trei propuneri de miniştri, care mai de care mai slabe şi mai inadecvate, acum renunţă la a cere votul Parlamentului. Pentru că nu mai au susţinere! Altfel, nu ar fi avut nicio reţinere ca în săptămâna mare să pângărească misiunea publică pe care o au ca să-şi pună lupii paznici la oi. Preşedintele Iohannis le-a arătat că îşi bat joc de ţară şi a demonstrat maximă responsabilitate pentru România şi români. De mâine vom avea iarăşi miniştri interimari, după ce Dragnea a perindat prin Guvern peste 70 de miniştri, în numai 2 ani şi jumătate. Ce au făcut ei pentru România? #NIMIC!", mai scrie Raluca Turcan pe Facebook.

Turcan subliniază că "trebuie vot masiv de blam la #referendum şi România poate scăpa de gruparea care a confiscat ţara".

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, ieri, că respinge remanierile celor trei miniştri, pentru că cele trei propuneri făcute nu sunt persoane potrivite pentru funcţia de ministru.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Palavre lipsite de consistenta. de la ce partid ai venit? parca PD zis si L si acum ai inflorit in PNL. Minune.

    Ce program , cu ce costuri ? Zero barat. Nu mai miza pe votul negativ ca a-ti fost si voi mult timp la ciolan.

    Si in echipa au mai fost si niste tehocacati care au facut numai prostii , deficit bugetar 2,98% printre altele, ma refer la Ciolos si ai lui acum in PLUS. 

    1. Esti de-al lui Dragnea si Tariceanu nenicule ; de cand guverneaza psd-alde, numai necazuri faceti deszvoltarii tarii, din care cauza suntem codasii Europei in toate !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb