RASDAQ Acţiunile "Elpreco" au fost preferate de investitori

R.U.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Jurnal Bursier / 27 august 2004

Piaţa Rasdaq a fost caracterizată ieri de evoluţia contrară a celor trei indici, pe fondul efectuării unui număr de 404 tranzacţii în valoare totală de 5,3 miliarde de lei.

Cele mai lichide au fost ieri acţiunile societăţii "Socep" Constanţa. Acestea au fost transferate în număr de 205.448, valoarea tranzacţiilor ridicîndu-se la 340,2 miliarde de lei. Titlurile şantierului naval "Akker Brăila" au fost şi ele în topul preferinţelor investitorilor, preţul mediu al acestora, de 32.618 lei/acţiune, fiind cu 8,49% mai mare decît în sesiunea anterioară.

Cursul acţiunilor "Elpreco" a înregistrat o apreciere semnificativă, de aproape 15%, pe fondul unei lichidităţi reduse. Din cauza numărului mic de acţiuni transferate şi valoarea de tranzacţionare a fost redusă, respectiv 129 milioane de lei.

Căutate de investitori au fost ieri şi acţiunile fabricantului arădean de produse de feronerie "Feroneria" (FERO). Acestea au fost transferate în număr de 42.761, la un curs de 5.000 lei/acţiune, cu 19,05% mai mare decît nivelul din şedinţa anterioară de tranzacţionare.

Persoana fizică, Radu Marin, a raportat ieri că deţine 5,58% din capitalul social al companiei "Antares Transport" (TRVI) din Rîmnicu Vîlcea. Societatea are ca obiect de activitate transportul terestru de călători şi pe bază de grafic şi dispune de un capital de 6,8 miliarde de lei, împărţit în acţiuni cu valoarea nominală 25.000 de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb