RATB a cumpărat energie de la o firmă cu datorii la stat

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 25 mai 2009

O firmă de apartament, cu datorii la bugetul de stat, Transenergo SRL, a câştigat, conform anunţului publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice, un contract de furnizare a energiei electrice către RATB. Valoarea contractului este de 6,45 milioane de lei, pentru perioada aprilie-iunie 2009. Potrivit NewsIn, la licitaţie au mai participat competitori importanţi.

Reprezentanţii RATB au declarat că licitaţia a fost organizată conform procedurilor legale, în cadrul Bursei Române de Mărfuri (BRM). Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, mai precizează RATB. La licitaţie au participat patru firme, printre care şi CEZ Vânzare, informează NewsIn.

Transenergo a mai câştigat licitaţii pentru furnizarea de energie către RATB. În mai 2008, regia bucureşteană a cumpărat 19.160 MWh de energie electrică pentru perioada iulie-septembrie a anului trecut tot de la Transenergo Com, cu 5,04 milioane lei, printr-o licitaţie organizată tot de BRM, în competiţie fiind şi doi ofertanţi de calibru, CEZ Vânzare şi Electrica.

Transenergo a vândut RATB, tot prin BRM, pentru perioada octombrie-decembrie 2008, 30.518 MWh cu 8,352 milioane lei. Compania vinde energie regiei bucureştene nu numai prin intermediul BRM, ci şi direct prin negociere. Potrivit NewsIn, pentru perioada 29-31 aprilie, sub pretextul unei situaţii de urgenţă, regia bucureşteană a cumpărat de la Transenergo 910 MWh cu 247.182 lei.

Transenergo este o firmă cu sediul într-un apartament în Bucureşti şi are printre acţionari pe Rada Oprica cu 51% şi pe o femeie în vârstă de 75 ani din Şimleul Silvaniei, Ileana Olah, care deţine 41% din capitalul social de 790.020 lei. Firma a avut un profit net de 1,49 milioane lei în 2007, dar are datorii la buget de 37,44 milioane lei şi creanţe de 21,76 milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb