ZIARUL BURSA

25 mai 2009
Ediţia din 18.09.2024

"Broker Cluj" ar putea să rămână fără sucursale

Ştefania CiocîrlanPiaţa de Capital / 25 mai 2009

Nouă din cele unsprezece sucursale ale societăţii de servicii de inves­tiţii financiare "Broker" Cluj ar putea fi transformate în agenţii, după ce programul de restructurare a societăţii va fi pus în practică, a precizat, vineri, Anton Ionescu, preşedintele SSIF.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Lichiditate mare pe obligaţiuni

Izabela SîrbuPiaţa de Capital / 25 mai 2009 /

Valoarea tranzacţiilor efectuate în cursul şedinţei de vineri a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), a cres­cut cu semnificativ faţă de joi, ajungând la 20,74 milioane lei.

Banca Românească scade dobânzile la depozite

Banca Românească scade dobânzile la depozite

C.P.Bănci-Asigurări / 25 mai 2009

Banca Românească a revizuit în scădere ratele de dobânzi practicate pentru depozitele la termen, conturile de economii şi pachetul "Super Depozit+", potrivit unui comunicat de presă al companiei, începând cu data de 21 mai 2009.

"Goodyear" îşi reduce personalul în Franţa

"Goodyear" îşi reduce personalul în Franţa

Alina VasiescuInternaţional / 25 mai 2009

Producătorul american de anvelope "Goodyear Tire & Rubber" Co. intenţionează să reducă între 800 şi 1.400 de locuri de muncă de la fabrica din Amiens (nordul Franţei), anunţă La Tribune, fără să precizeze de unde a obţinut informaţia.

Piloţii francezi ameninţă cu greva

Alina VasiescuInternaţional / 25 mai 2009

Piloţii francezi ar putea declanşa mai multe mişcări greviste în această vară, dacă Sindicatul naţional al piloţilor de linie din ţară (SNPL) nu obţine votul Parlamentului pentru o reprezentare specifică la nivel sindical, informează presa locală.

The project has secured all the necessary permits, including from the Romanian Railway Company (CFR), and was approved by the former Minister of European Integration.

Problems with the Pipera - Tunari passageway

Tradus de Cosmin GhidoveanuEnglish Section / 25 mai 2009

The costs of the Pipera - Tunari overpass have increased to almost EUR 11.44 million, nearly double the initially estimated amount, according to a decision of the Local Council of Bucharest"s second district, mayoralty sources say, as quoted...

Farmexpert Turnover Up 38% in Q1

tradus de Andrei NăstaseEnglish Section / 25 mai 2009

Farmexpert DCI reported a turnover of 56.83 million EUR at the end of the first quarter of 2009, up by approximately 38% from the corresponding period of 2008.

Amonil - Slobozia Stock Up 67% In A Month

Amonil - Slobozia Stock Up 67% In A Month

tradus de Andrei NăstaseEnglish Section / 25 mai 2009

Shares in fertilizers producer Amonil - Slobozia (BSE ticker AMO) drove the Bucharest Stock Exchange (BSE) growth in the last month with a 67.55% surge in EUR-equivalent values between 17 April and 20 May, reaching 0.017 RON/share on Wednesday.

CCIB deschide o reprezentanţă în Emiratele Arabe Unite

C.P.Companii / 25 mai 2009

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) va colabora cu Ambasada Emiratelor Arabe Unite (EAU) la Bucureşti în vederea derulării în condiţii optime a proiectelor sale ce vizează dezvoltarea relaţiilor economice româ­no-emirateze.

CET Iaşi a primit oferte de cărbune cu 100 de dolari pe tonă

Doru Mocanu,IaŞiCompanii / 25 mai 2009 /

În cadrul licitaţiei organizate de Centrala Electrică de Termoficare (CET SA) Iaşi pentru achiziţionarea unei cantităţi de 200.000 de tone de cărbune, necesară sezonului rece 2009-2010, s-au calificat în etapa de evaluare tehnică şase ofertanţi.

Nokia România are o nouă conducere

F.A.Companii / 25 mai 2009

Fabrica Nokia din localitatea clujeană Jucu are un nou director, în persoana lui Risto Meskus, care îl înlocuieşte pe John Guerry, acesta din urmă preluând conducerea fabricii Nokia din Mexic.

SNR estimează un profit brut de 1,314 milioane lei, în 2009

F.A.Companii / 25 mai 2009

SN Radiocomunicaţii SA (SNR) - furnizor de reţele şi servicii de comunicaţii electronice din România - estimează pentru 2009 un profit brut de 1,314 milioane lei, faţă de pierderile de 97,49 milioane lei înregistrate în 2008, potrivit bugetului...

Părerea unanimă a producătorilor şi a patronatului care le apără interesele este că singurul sprijin pentru mărirea producţiei şi pentru prevenirea falimentului trebuie să vină de la stat.

Sectorul de bere din zona IMM, ameninţat cu dispariţia

Cristina MihalaŞcuCompanii / 25 mai 2009 /

Sectorul tradiţional producător de bere este ameninţat cu dispariţia, din ce în ce mai mult, în ultimul timp, din cauza tendinţei actuale de absorbţie a societăţilor independente de bere de către companiile multinaţionale, cum a fost cazul...

Ordonanţa privind plajele, avizată de Consiliul Concurenţei

A.D.Companii / 25 mai 2009 /

Consiliul Concurenţei a avizat favorabil proiectul Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate...

Trei intervenţii ale lui Valentin Lazea (BNR)

Trei intervenţii ale lui Valentin Lazea (BNR)

F.A.Macroeconomie / 25 mai 2009

România, ca şi Cehia, ar fi putut să intre în această criză cu fruntea sus, dacă nu ar fi avut trei probleme majore, a declarat recent economistul şef al Băncii Naţionale a României, Valentin Lazea, citat de Agerpres.

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo