Panasonic aduce în România cele mai rapide carduri de memorie din lume

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 mai 2009

Compania Panasonic lansează în România, la sfârşitul lunii iunie, primele carduri de memorie SDHC din clasa 10, cele mai rapide medii de stocare de acest tip din lume, conform SD Card Association.

Noile carduri vin în întâmpinarea cererii tot mai mari de pe piaţă pentru stocarea de conţinut video cu rezoluţie mare, dar mai ales high-definition. Totodată, cardurile din clasa 10 au posibilitatea de a scrie secvenţial un volum foarte mare de date, în mod continuu, fără a pierde pasaje din înregistrare şi fără să se oprească, până când mediul de stocare se umple.

În prezent, Panasonic este prezentă pe piaţă cu carduri de memorie din clasa 6, iar modelul cu capacitate de 32 GB a primit premiul TIPA 2009 la categoria "Cel mai bun mediu de stocare al imaginilor".

În afara liniei Gold, Panasonic va lansa şi o gamă de carduri Silver din Clasa 4, cu o viteză de scriere de până la 20 MB/s, ideală pentru înregistrări high-definition. Toate cele trei modele din gama SILVER vin ambalate în cutii ecologice, cantitatea de plastic folosită la acestea fiind cu 90 la sută mai mică decât la modelele anterioare.

Panasonic Corporation are sediul la Osaka, Japonia, şi este lider internaţional în dezvoltarea şi fabricarea de produse electronice pentru o gamă variată de clienţi, afaceri şi nevoi industriale. Compania ocupă locul 3 în index-ul Fortune 500 Electronics&Electrical Equipment.

Divizia din România a producătorului nipon a raportat, în anul fiscal 2008-2009, încheiat la 31 martie, o cifră de afaceri de 166 milioane lei, în scădere cu 85 la sută faţa de anul anterior, dar şi cu 82 la sută faţa de planul de afaceri estimat. În prezent, pentru Panasonic România lucrează 40 de angajaţi. Panasonic a intrat pe piaţa autohtonă în anul 1996, când a preluat societatea Electronica International.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb