RĂZVAN CUC: "Klaus Iohannis minte când spune că legea privind redeschiderea pieţelor nu a ajuns la el"

J.P.
Politică / 1 decembrie 2020

"Klaus Iohannis minte când spune că legea privind redeschiderea pieţelor nu a ajuns la el"

Deputatul PSD Răzvan Cuc susţine că preşedintele Klaus Iohannis minte când susţine că legea privind redeschiderea pieţelor nu a ajuns la el pentru promulgare, conform Agerpres.

"Fără a se teme de reacţia jurnaliştilor, în plină conferinţă de presă, Klaus Iohannis a susţinut că nu a primit legea privind deschiderea pieţelor, pentru că nu avea pregătit răspunsul dacă este de acord cu conţinutul documentului sau nu! Câtă ticăloşie liberală! Încă nu s-au convins aceşti nevrednici că minciuna are picioare scurte! Pe site-ul Camerei Deputaţilor se vede clar că pe data de 12 noiembrie actul normativ a fost trimis către el pentru promulgare. Ca să nu dea dreptate PSD, care a propus şi obţinut votul pentru redeschiderea pieţelor agroalimentare închise de liberali, Iohannis bagă capul în nisip precum struţul. Crede că aşa nu-l văd românii! Ruşine să îi fie acestui trădător de ţară! Cine ştie ce surprize ne mai aşteaptă din partea lui", a declarat Răzvan Cuc.

Parlamentarul social-democrat a acuzat PNL că a distrus pieţele din România, după ce pereţii au fost dărâmaţi pentru ca acestea să poată rămâne deschise.

"S-au gândit ei că s-ar încuiba virusul pandemic pe sub tarabe, printre rădăcini de hrean şi frunte de viţă puse de bătrâne în borcane, la murat! De ce nu s-a gândit PNL să închidă mall-urile, supermarketurile, care gem de oameni? Acolo colcăie COVID-ul, nu printre zarzavaturi! Omul care se duce în piaţă după un kilogram de fructe şi unul de legume nu stă cu orele, ca la mall. Ia ce îi trebuie şi pleacă. Dar de pe urma pieţelor, liberalii, ca nişte adevăraţi trădători de ţară, nu aveau cum să asigure facilităţi investitorilor străini, către care ne vând cu totul! De un an, de când sunt la guvernare, peneliştii au muncit doar pentru străini. Le-au asigurat condiţii pentru ca România să fie piaţă de deschidere a mărfurilor din import, ne-au îndatorat până peste cap la bănci străine, ne-au vândut pământul şi pădurile. Nişte mincinoşi, de care România nu are nevoie. În câteva zile vom schimba direcţia greşită în care au aşezat ţara. De pe 6 decembrie, cu ajutorul votului fiecărui român, PSD va redirecţiona România pe calea ce bună! 5 zile! Atât le-a mai rămas", a conchis Răzvan Cuc.

Pe 10 noiembrie, Camera Deputaţilor a adoptat, în calitate de cameră decizională, legea referitoare la pieţe, astfel încât acestea să rămână deschise pe perioada stării de alertă.

Răzvan Cuc deschide lista PSD Neamţ pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Mai cucule nu știi ma ca legea e la ccr,te plătim degeaba cu o găleată de bani mai prostănacule!

    Minte ca un porc pentru a face jocul corporațiilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb