RBC preia integral compania de software Fullscreen Digital

G.D.
Companii / 15 decembrie 2022

Vlad Bomboe, Fondator şi Director General Fullscreen Digital

Vlad Bomboe, Fondator şi Director General Fullscreen Digital

Romanian Business Consult (RBC) cumpără Fullscreen Digital, companie locală de dezvoltare software cu expertiză in proiecte de transformare digitală in industrii precum servicii financiare, retail modern, energie & utilităţi, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, prin această achiziţie grupul RBC îşi consolidează expertiza de dezvoltare software si transformare digitală, lărgindu-şi gama de servicii IT pe care o oferă clienţilor săi.

"Adăugarea Fullscreen Digital în portofoliul de companii al grupului RBC reprezintă cea de-a treia achiziţie pe care o încheiem în ultimii doi ani, după Ropeco si SmartPay Software. Am încredere în talentul şi eficienţa dovedită a echipei Fullscreen Digital, care sub coordonarea lui Vlad Bomboe, va aduce o contribuţie semnificativă în urmărirea ambiţiilor noastre în zona de dezvoltare software cu precădere orientată către transformarea digitală. În viitor, vom continua să ne executăm strategia noastră de creştere atât prin noi achiziţii, cât şi prin dezvoltarea organică a unui portofoliu de produse cât mai divers, care să răspundă nevoilor de business ale clienţilor noştri," a declarat Andrei Bojiţă, Director General şi acţionar majoritar RBC.

Fullscreen Digital era deţinută anterior tranzacţiei de un grup de antreprenori români. Compania va continua să opereze ca entitate separată, urmărind însă aceeaşi misiune şi aceleaşi valori de business, păstrându-şi structura de angajaţi şi management, diversitatea soluţiilor IT şi tipurile de servicii oferite.

"Am pornit această companie în 2014 prin contribuţia unui investitor, partener şi mentor care, de-a lungul anilor, a crezut în noi şi ne-a ajutat să creştem de la o "boutique company" la un business matur şi stabil bazat pe dezvoltare de software utilizând tehnologii moderne şi o echipă ultraperformantă de specialişti. Faptul că în 2022 am decis să ne unim forţele cu RBC reprezintă în primul rând încununarea acestui succes, şi, de asemenea, un parteneriat strategic cu o entitate puternică, parteneriat care va duce la creşterea şi diversificarea proiectelor livrate către clienţii Fullscreen Digital şi RBC, păstrând aceeaşi performanţă, valori şi calitate ale companiei, echipei si serviciilor livrate," a precizat Vlad Bomboe, Fondator şi Director General Fullscreen Digital.

RBC a fost asistată în această tranzacţie de casa de avocatură Popovici Niţu Stoica & Asociaţii, iar Fullscreen Digital de casa de avocatură Filip&Co. Valoarea tranzacţiei este confidenţială.

RBC, fondată în urmă cu peste 30 ani, este condusă de antreprenorul Andrei Bojiţă, care deţine 51% din acţiuni şi compania de investiţii ORESA, care a achiziţionat 49% din acţiuni în 2014. La nivel consolidat, RBC are circa 400 angajaţi şi estimează vânzări de peste 60 milioane euro în 2022.

"Achiziţia Fullscreen Digital este un pas natural în parcursul RBC de extindere către arii inovatoare de activitate. Suntem alături de Andrei şi echipa RBC în această călătorie de creare a unui furnizor complet de soluţii IT, împreună având ambiţia să menţinem ritmul alert de creştere al ultimilor 3 ani, inclusiv prin achiziţii viitoare", a declarat Vlad Tabacu, Partener ORESA.

În urma achiziţiei, grupul RBC îşi consolidează echipa de specialişti în dezvoltare software şi implementare de aplicaţii, extinzându-şi gama consacrată de servicii IT & software cu specializarea Fullscreen Digital in transformare digitală, segment care atrage investiţii tot mai mari din partea clienţilor tradiţionali ai RBC, activi in sectoarele de retail modern si banking, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb