Real Estate & Construction Forum a ajuns la cea de-a X-a ediţie

F.B.
Miscellanea / 20 februarie 2020

Real Estate & Construction Forum a ajuns la cea de-a X-a ediţie

Pe 27 februarie 2020, BusinessMark celebrează cea de-a X-a ediţie a evenimentului "Real Estate & Construction Forum", care va aduce împreună investitori de pe piaţa imobiliară, dezvoltatori imobiliari, companii de construcţii, companii de consultanţă, birouri de arhitectură furnizori de materiale de construcţii şi tehnologii, comercianţi de materiale de construcţii, societăţi de avocatură şi alţi experţi în domeniu, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cei mai importanţi jucători din industrie se vor reuni la Hotel Raddison Blu din Bucureşti, unde vor analiza situaţia actuală a pieţei de real estate, noile proiecte anunţate, aşteptările şi provocările anului 2020 pentru fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office & residential.

Astfel, se vor aborda subiecte de interes pentru profesionştii din domeniu, precum: influenţa noilor tehnologii asupra profitabilităţii investiţiilor şi redefinirea experienţei utilizatorilor; poziţionarea şi avantajele României faţă de pieţele din regiune, nivelul chiriilor şi evoluţia preţurilor, comparativ cu alte ţări europene; tehnologii inovatoare pentru clădirile inteligente; analiza pieţei spaţiilor de coworking; eficienţa şi sustenabilitatea clădirilor.Aici găsiţi mai multe informaţii despre tematica evenimentului şi modalitate de înscriere.

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business "concept propriu" prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noştri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb