Refinanţarea creditelor posibilă acum direct din ING Home'Bank

A.M.
Bănci-Asigurări / 24 august 2018

Refinanţarea creditelor posibilă acum direct din ING Home'Bank

După lansarea creditului de nevoi personale online, în septembrie 2017, ING aduce o îmbunătăţire produsului deja existent din Home'Bank, permiţând clienţilor să refinanţeze creditele de nevoi personale sau ExtraROL-urile într-un singur împrumut, cu o rată fixă lunară pentru cinci ani, astfel încât să poată obţine suma dorită.

Opţiunea de refinanţare poate fi accesată uşor intrând în procesul existent de obţinere a creditului de nevoi personale din ING Home'Bank. Clienţii parcurg aceleaşi interogări la ANAF şi Biroul de Credite pentru a verifica eligibilitatea şi suma pentru care se încadrează comparativ cu cea solicitată, conform comunicatului remis Redacţiei.

Opţiunea de refinanţare le apare momentan numai acelor clienţi care au deja produse ca ExtraROL sau credite de nevoi personale şi pentru care refinanţarea are sens în vederea obţinerii sumei dorite. Produsele de creditare selectate pentru refinanţare vor fi dintre cele care favoriează clientul să obţină valoarea dorită (ţinând cont de termenul acestora, valoarea, ratele lunare etc.). Fiind parte din fluxul procesului de creditare online, opţiunea nu se adresează momentan şi clienţilor ING care îşi doresc doar refinanţarea datoriilor existente. Această solicitare poate fi adresată în continuare în oricare office ING.

Înainte de aprobarea refinanţării, clienţii vor primi o simulare a noului împrumut, paşii care succed apoi fiind aceiaşi ca în cazul unui împrumut de nevoie personale online obişnuit, folosind semnătura digitală şi transferând suma imediat în contul clientului. Întregul proces durează aproximativ 15 minute.

"Creditul de nevoi personale disponibil complet online a deschis uşa către o mulţime de posibilităţi, folosind semnătura electronică şi verificările automatizate în baze de date din terţe părţi, cu aprobarea clinţilor ING. Acesta este doar încă un pas în promisiunea unei bănci digitale pe care am făcut-o clienţilor noştri, oferindu-le un control mai bun al banilor lor", a transmis Javier Mones Pita, directorul de Retail Banking ING Bank România.

De la anunţarea creditului de nevoi personale online, în septembrie 2017, aproape 18.000 de persoane au verificat în ce condiţii ar putea obţine un împrumut, având o abordare mai responsabilă şi informată cu privire la condiţiile preluării unui credit. Un total de 5.000 de clienţi au ales să ia creditul online, unul din trei având cel puţin un astfel de produs. Mai mult decât atât, 80% dintre creditele online au fost accesate şi aprobate prin mobil, se mai arată în comunicat.

Utilizarea aplicaţiei ING Home'Bank prin aplicaţia de mobil a crescut semnificativ faţă de nivelul de utilizare de pe desktop. La finalul lunii iunie 2018, dintre cei 646.000 utilizatori activi de Home'Bank, 453.000 au accesat aplicaţia de pe mobil, cu o medie de 15 logări pe lună. Frecvenţa pentru aplicaţia de desktop este la jumătate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb