Regatta Estate a închiriat 1800 de metri pătraţi pentru Şcoala Internaţională Italiană Aldo Moro din Bucureşti

S.B.
Companii #Construcţii / 27 aprilie 2023

Regatta Estate a închiriat 1800 de metri pătraţi pentru Şcoala Internaţională Italiană Aldo Moro din Bucureşti

Regatta Estate a finalizat tranzacţia prin care a închiriat Palatul Mavrocordat către Şcoala Italiană Aldo Moro din Bucureşti, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

"Palatul Mavrocorat este o proprietate unică pe piaţa imobiliară şi este o mândrie pentru noi că am reuşit sa avem in portofoliu şi să tranzacţionăm această oferta. Unicitatea clădirii, suprafata dar şi locaţia excepţională, la câteva minute distanţă de Piaţa Victoriei, au fost doar câteva dintre elementele care au fost luate în considerare de reprezentanţii Şcolii Italiene, care şi-au dorit pentru noul sediu o clădire cu personalitate. Clădirea are 25 de camere şi o suprafaţă construită de 1800mp, o grădină generoasă de 1000mp şi teren în suprafaţă de 1443mp şi este perfect pretabilă pentru desfăşurarea activităţii Şcolii Italiene" se arată în comunicatul Regatta.

"Istoricul proprietăţii ne prezintă o bijuterie arhitecturala care poartă semnătura arhitecţilor August Schmiedigen si G.M. Cantacuzino. În perioada 1929-1931, sub atenta proiectare şi coordonare a arhitecţilor George Matei Cantacuzino şi August Ferdinand Schmiedigen a luat naştere unul dintre cele mai reprezentative repere arhitecturale bucureştene, cunoscut drept Palatul Nicolae Mavrocordat, dupa numele primului proprietar, inginerul Nicolae Mavrocordat", spune Eduard Uzunov, Preşedintele Regatta.

"Regatta nu este la prima colaborare cu Dl. Mario Antico, reprezentantul Şcolii Internaţionale Italiene din Bucureşti. La finalul anului 2021, Regatta a intermediat vânzarea către dl. Antico a Palatului Take Ionescu, de asemenea o clădire simbol a capitalei, a mai declarat Eduard Uzunov,

"Parteneriatul cu Regatta a fost marcat de profesionalismul cu care au abordat fiecare tranzacţie, de experienţa lor şi de o foarte bună cunoaştere a pieţei imobiliare. Sunt atuu-urile care au ajutat la încheierea cu succes a achiziţiilor pe care ni le-am propus. Suntem convinşi că vom lucra împreuna şi pe viitor, pentru că am găsit un partener de care suntem foarte multumiţi în echipa Regatta, a declarat Mario Antico.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb