RELAŢII TENSIONATE ÎN OPOZIŢIE PSD îi acuză pe liberali de trădare la votul ANI

A.G.
Ziarul BURSA #Politică / 31 august 2010

Hrebenciuc: "Antonescu are naivităţi care nu sunt de nivelul unui şef de partid. Sub el, colegi de-ai domniei sale, care nu ştiu dacă sunt alături sau nu de el, au negociat cu PDL"

Liderul deputaţilor PSD Viorel Hrebenciuc îi acuză pe liberali că au negociat cu PDL votul din Senat asupra Legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) şi spune despre preşedinte PNL Crin Antonescu că dă dovadă că are "naivităţi care nu sunt de nivelul unui şef de partid".

Potrivit Agerpres, Viorel Hrebenciuc, a declarat: "Nu-l văd pe Crin Antonescu să conducă un partid într-o astfel de situaţie, pentru că am văzut acum, la Mangalia, că obsedant a spus că nu va face nimic cu PDL; înseamnă că au o problemă. Sub el, colegi de-ai domniei sale, care nu ştiu dacă sunt alături sau nu de el, au negociat cu PDL. Este o realitate că s-a negociat, pentru că nu putea să vină votul de la Senat din neant. (...) Această înţelegere există în fapt, chiar dacă ei o neagă cu atâta vehemenţă. Vehemenţa domnului Crin Antones­cu este demnă de o cauză mai bună, dar naivitatea domniei sale în politică se vede. E în politică de 20 de ani, dar e un tânăr politician de perspectivă, are naivităţi care nu sunt de nivelul unui şef de partid".

În opinia sa, votul pe care liberalii l-au dat, alături de reprezentanţii puterii, pentru proiectul legii ANI reprezintă un lucru "mult mai grav" în condiţiile în care nu i-au avertizat pe reprezentanţii PSD de poziţia pe care urmau să o adopte: "Ceea ce s-a întâmplat marţi la Senat e mult mai grav decât vă imaginaţi, pentru că, într-un moment important, într-o sesiune extraordinară pe legi importante, ei şi-au permis să spună una şi să facă alta şi au votat alături de putere fără ca măcar să ne avertizeze. Nu-i omora nimeni dacă spuneau că au o altă părere".

Hrebenciuc a calificat PNL drept "un partid balama" şi care va rămâne mic: "Obsesia lor este să nu devină anexa PSD, toate eforturile lor se îndreaptă înspre această idee. Problema lor de fond este că în momentele decisive îşi calcă cuvântul".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb