RE/MAX încheie un parteneriat cu KIWI prin care cumpărătorii de imobiliare vor primi servicii gratuite de brokeraj credite

T.B.
Companii / 16 octombrie 2023

RE/MAX încheie un parteneriat cu KIWI prin care cumpărătorii de imobiliare vor primi servicii gratuite de brokeraj credite

România a încheiat un parteneriat cu KIWI Finance cu scopul de a fluidiza tranzacţiile imobiliare şi a adăuga plus valoare serviciilor de consultanţă oferite de companie, se arată într-un comunicat al RE/MAX, remis redacţiei.

Întrucât RE/MAX se află într-o continuă dezvoltare pe plan local - 700 de consultanţi, în 24 de oraşe - dezvoltarea unui serviciu profesional pentru nevoia de finanţare a clienţilor a venit ca un pas firesc în strategia de dezvoltare, potrivit sursei citate. Ca atare, compania a identificat oportunitatea unui parteneriat cu KIWI Finance, ce are o reţea de 250 de brokeri la nivel naţional, un sistem eficient de educaţie şi o platformă tehnologică dezvoltată special pentru a facilita oferirea de servicii, se mai arată în comunicat.

"Într-o piaţă imobiliară în continuă dezvoltare şi maturizare, cumpărătorii au devenit tot mai sofisticaţi şi caută soluţii cât mai simple în procesul lor de achiziţie a imobilelor căutate. Pe lângă nevoia de a defini cât mai eficient criteriile de căutare a imobilului, la care se adaugă identificarea, filtrarea, vizionarea, evaluarea juridică, ofertarea şi negocierea pentru achiziţie, cumpărătorii mai au o nevoie foarte importantă, respectiv stabilirea unei soluţii pentru finanţarea achiziţiei. Ca atare, am identificat oportunitatea de construi un parteneriat cu liderul naţional în brokerajul de credite, astfel încât să uşurăm procesul tranzacţional în beneficiul clientului final", a declarat Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România, conform comunicatului.

"În parcursul de maturizare a pieţei imobiliare cel mai important pilon este creditarea ipotecară, care poate accelera sau frâna cererea solvabilă şi efervescenţa imobiliară în momente diferite de timp. Cu cât piaţa imobiliară se dezvoltă şi se maturizează, cu atât cresc atât complexitatea soluţiilor de finanţare, cât şi aşteptările şi căutările clienţilor pentru servicii calificate, angajante şi de încredere. Astfel, parteneriatul dintre liderii pieţei imobiliare şi al celei de brokeraj de credite a venit absolut firesc pentru formarea pieţei în următorul ciclu economic de dezvoltare imobiliară. Împreună vom arăta cum achiziţia unei locuinţe poate fi o experienţă simplă şi predictibilă pe tot parcursul procesului" a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance, potrivit sursei citate.

Prin colaborarea strânsă între consultantul în real-estate şi brokerul care rezolvă aspectul finanţării, acest parteneriat aduce în piaţă o soluţie eficientă de facilitare a procesului de achiziţie imobiliară, de către clienţii persoane fizice, transmite compania. În vederea optimizării fluxului de colaborare, respectiv pentru o mai bună gestionare a datelor şi o viteză rapidă de răspuns în relaţia cu banca finanţatoare, cele două companii au în vedere integrarea celor două sisteme tehnologice proprii, informează sursa citată.

Serviciul de brokeraj de credite va fi gratuit pentru clienţii cumpărători care apelează la serviciile RE/MAX, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb