RE/MAX România deschide 5 birouri noi pe final de an

B.D.
Companii #Construcţii / 17 decembrie 2019

Gheorghe Constantin, Broker/Owner-ul RE/MAX Realty Solutions (Bucureşti)

Gheorghe Constantin, Broker/Owner-ul RE/MAX Realty Solutions (Bucureşti)

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, deschide încă 5 birouri noi pe final de an şi, totodată, se lansează în 3 noi oraşe. RE/MAX Realty Solutions (Bucureşti), RE/MAX Star (Piteşti), RE/MAX Vision (Alba Iulia), RE/MAX Welcome (Bacău) şi RE/MAX Destine (Ploieşti) sunt cele mai recente unităţi intrate în portofoliul companiei, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu o considerabilă experienţă antreprenorială, Gheorghe Constantin, Broker/Owner-ul RE/MAX Realty Solutions (Bucureşti), a investit în deschiderea unui birou RE/MAX fără a avea conexiuni anterioare cu domeniul consultanţei imobiliare, mizând pe faptul că acest model de business îi poate conferi o serie de avantaje pe termen lung. "Motivul care a stat la baza alegerii unei francize RE/MAX a fost o experienţă personală. Doream să vând un imobil, am căutat client prin intermediul mai multor agenţi imobiliari şi am observat nivelul de dezorganizare ce caracterizează această piaţă. În final am ajuns la RE/MAX şi am fost încântat să observ implicarea acestei companii în profesionalizarea pieţei, precum şi utilitatea instrumentelor folosite în acest sens", a declarat Gheorghe Constantin. Primul pas în dezvoltarea businessului este construirea unei echipe de calitate, adaugă acesta, iar până la finele anului viitor B/O RE/MAX Realty Solutions îşi propune formarea unei echipe de 15 oameni, iar peste cinci ani vizează atingerea unui număr de circa 50 de profesionişti. De altfel, antreprenorul ia în calcul şi deschiderea altor birouri RE/MAX, într-o piaţă în care, în prezent, mai activează încă 11 birouri RE/MAX, mai preacizează sursa.

Colaborarea cu reţeaua de birouri a brandului pe plan naţional a reprezentat o puternică motivaţie în decizia de a lansa franciza RE/MAX Destine din Ploieşti, prima unitate RE/MAX deschisă în acest oraş. Mai mult, managerul biroului spune că s-a luat în considerare şi experienţa brandului pe piaţa locală şi internaţională, alături de avantajele concrete oferite de afacerea la cheie. "Venim din domeniul asigurărilor, iar faptul că putem implica o mare parte din agenţii de asigurare pe care îi avem la nivel naţional ne-a determinat să achiziţionăm propria franciză RE/MAX", declară Cătălin Filipoiu, managerul RE/MAX Destine, care mizează, pe termen mediu şi lung, pe o creştere continuă în toate direcţiile de business.

În România, RE/MAX este cea mai mare reţea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenţi imobiliari, având, în prezent, 50 de francize şi peste 400 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand naţional în imobiliare. Planul de extindere la nivel naţional al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi imobiliari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb