RE/MAX se extinde cu încă trei unităţi pe plan local în Cluj, Timişoara şi Braşov

C.B.
Companii #Construcţii / 2 martie 2020

Nelida Georj, B/O RE/MAX Connect

Nelida Georj, B/O RE/MAX Connect

RE/MAX România se extinde cu încă trei francize. Unităţile nou deschise îşi au sediul în trei dintre cele mai efervescente oraşe pentru reţeaua locală RE/MAX: Cluj (RE/MAX Connect), Timişoara (RE/MAX Premium) şi Braşov (RE/MAX Orizont), conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

RE/MAX Connect este al şaselea birou al reţelei în Cluj, a doua cea mai mare piaţă pentru RE/MAX România ca număr de unităţi. Brokeri/Owneri RE/MAX Connect sunt doi foşti Sales Associates RE/MAX Grup de Lux - Nelida Georj şi Sorin Todoruţ - care, după o îndelungată experienţă în domeniu, au decis să-şi continue planurile profesionale în cadrul propriului birou.

Nelida Georj, B/O RE/MAX Connect, a declarat: "Noi suntem parte a echipei care a stat la construcţia acestui brand pe piaţa locală, deci cunoaştem îndeaproape sistemul RE/MAX şi beneficiile sale, cum ar fi programele de training oferite atât agenţilor şi noilor francizaţi. Ştim că RE/MAX este un brand puternic, aflat în plină expansiune pe piaţa din România, drept pentru care am luat decizia de a continua în reţea ca Brokeri/Owneri".

RE/MAX Premium, a treia unitate din Timişoara aflată în portofoliul RE/MAX, a fost deschisă de fraţii Ion şi Andrei Şerbulescu, care sunt la bază ingineri agronomi. Deşi au puţină experienţă în industria real-estate, aceştia mizează pe dezvoltarea business-ului în imobiliare cu ajutorul sistemului RE/MAX, iar biroul are deja o echipă de 10 agenţi.

Cei doi B/O RE/MAX Premium, au delcarat: " "Motivul care a stat la baza deschiderii biroului a fost lipsa de organizare pe care am observat-o la celelalte agenţii concurente cu RE/MAX, precum şi încrederea că putem schimba imaginea agentului imobiliar pe plan local, cu ajutorul instrumentelor ce ne sunt puse la dispoziţie de reţea."

RE/MAX Orizont, al treilea birou al reţelei din Braşov, a fost deschis de antreprenoarea Daniela Ştefan, specializată în industria hotelieră şi turism.

Daniela Ştefan, Broker/Owner RE/MAX Orizont, a declarat: "Când am decis să investesc în imobiliare RE/MAX a fost unica alegere, fiind lider în piaţa de real estate şi un brand internaţional de renume. Totodată, am fost convinsă şi de sistemul reţelei, care mi-a oferit tot ce am avut nevoie pentru a pătrunde într-o industrie pe care nu o cunoşteam."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb