Restaurantele Mesopotamia introduc un sistem de comandă fără atingere

S.B.
Companii / 31 mai 2021

Restaurantele Mesopotamia introduc un sistem de comandă fără atingere

Lanţul de restaurante Mesopotamia, în parteneriat cu producătorul de software Acrelec, implementează un sistem inovativ prin instalarea unor kiosk-uri touchless care le va permite clienţilor să plaseze o comandă fără ca măcar să atingă ecranul dispozitivului, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

. Sistemul este pus în practică, pentru început, în cele două restaurante proaspăt deschise în centrul comercial AFI Cotroceni, prin care brandul ajunge la un total de 45 de locaţii în întreaga ţară. Reprezentanţii companiei intenţionează să extindă acest sistem.

Noul prototip utilizează un sistem de camere şi senzori de profunzime care urmăresc mişcarea mâinii deasupra ecranului şi detectează poziţia precisă a acesteia, precum şi zona către care indică. Astfel, clienţii îşi pot selecta produsele dorite cu uşurinţă, fără a interacţiona fizic cu kioskul. Camerele nu reţin informaţii video despre clienţi ulterior înregistrării comenzii.

Modulul touchless a venit ca un răspuns prompt la contextul actual socio-sanitar şi din nevoia restaurantelor de a maximiza siguranţa clienţilor în interiorul restaurantelor.

"Decizia de a instala aceste dispozitive a venit firesc, în contextul pandemiei de coronavirus, în condiţiile în care ne dorim ca toţi cei care ajung în restaurantele noastre să se simtă în siguranţă. Obiectivul nostru a fost de la bun început să investim în calitate şi siguranţă, iar acest pas vine în completarea tuturor măsurilor luate până în prezent pentru securitatea sanitară a clienţilor care au încredere în serviciile şi produsele Mesopotamia" - Răzvan Lica, Director Regional Mesopotamia.

Kiosk-ul touchless funcţionează pe baza unor senzori de mişcare, care activează ecranul când se fac gesturi în apropierea acestuia fără ca utilizatorul să atingă suprafaţa. Bornele de comandă au capacitatea de a trece dincolo de interfeţele cu ecran tactil simple la comenzi personalizate, bazate pe AI, prin integrarea în sistemele POS existente.

"Modulul touchless este ataşat bornelor de comandă Acrelec pentru a oferi clienţilor o experienţă 100% fără atingere în cazul plăţii cu cardul bancar. Prototipul touchless funcţionează pe baza unui sistem de camere video de profunzime, care urmăresc în timp real mişcarea mâinii deasupra ecranului bornelor de comandă" - Nicolae Moldovan, reprezentant Acrelec

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Exista deja in piata!

    Reclama mascata!!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb