Retailerul britanic Tesco vrea să lanseze până la sfârşitul anului un smartphone propriu

A.C.
Companii #Telecomunicaţii / 6 mai 2014

Retailerul britanic Tesco vrea să lanseze până la sfârşitul anului un smartphone cu preţ redus sub brandul Hudl Phone, utilizând sistemul de operare Android, după succesul înregistrat de companie anul trecut cu tableta Hudl, potrivit Wall Street Journal.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că în opinia sa Tesco este probabil primul lanţ de magazine care oferă clienţilor un smartphone propriu.

Tesco nu a furnizat informaţii referitoare la preţ, dar noul dispozitiv mobil va ocupa probabil o poziţie similară pe piaţă celei a tabletei Hudl, care a fost lansată anul trecut la 119 lire sterline (201 dolari), în categoria inferioară a preţurilor, scrie publicaţia americană.

La fel ca tableta Hudl, smartphone-ul va include un "T-button" care va conecta rapid utilizatorul cu oferta retailerului, printre care alimente, servicii bancare şi Blinkbox, serviciu online de muzică şi filme.

Tableta Hudl, de asemenea bazată pe sistemul de operare Android, a reprezentat un succes rar pentru retailer într-o perioadă marcată de dificultăţi pe piaţa de origine, Marea Britanie, dar şi în străinătate.

Compania a vândut de la lansare peste 500.000 de tablete, iar directorul general, Philip Clarke, a declarat că există planuri pentru introducerea unei versiuni îmbunătăţite mai târziu în acest an.

Vânzările de produse alimentare online în Marea Britanie sunt estimate să crească de peste două ori în următorii cinci ani, potrivit firmei de cercetare IGD. Tesco a consemnat o creştere de 11% pe acest segment în anul fiscal încheiat în februarie, în timp ce vânzările pe ansamblu au stagnat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb