Retailul de top vine pe 18 noiembrie la Nord Events: European Digital Commerce, evenimentul toamnei în comerţ

R.S.
Miscellanea / 16 septembrie

Retailul de top vine pe 18 noiembrie la Nord Events: European Digital Commerce, evenimentul toamnei în comerţ

Evenimentul European Digital Commerce (EDC), organizat de VTEX şi Amazon Web Services, va atrage pe 18 noiembrie, la Nord Events, cei mai importanţi retaileri din industrie. Sute de participanţi şi zeci de speakeri, din India pâna în SUA, vor fi prezenţi la evenimentul toamnei în comerţ, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, EDC a devenit un eveniment marcant pentru întreaga industrie de retail din regiune, reunind în ultimii ani sute de specialişti şi ore întregi de conţinut premium. În 2024, EDC te aşteaptă la cea mai ambiţioasă şi cuprinzătoare ediţie de până acum!

Pe 18 noiembrie, la Nord Events, pregăteşte-te pentru o zi întreagă cu idei inovatoare, dezbateri captivante, prezentări hands-on, networking de calitate şi un relaxant cocktail party. Totul, pentru a genera oportunităţi de business şi conţinut exclusiv. Înscrie-te In Person dacă vrei să te bucuri de experienţa evenimentului la faţa locului şi să profiţi de sesiunile de networking extraordinare, dar şi de cocktail party-ul de la finalul zilei.

EDC, Retail Summit, reuneşte deja speakeri renumiţi de la companii precum KFC, Electrolux, Amazon Web Services, VTEX, ITGlobers, XPert Beauty, Innobyte sau Zitec, printre mulţi alţii. Conţinutul va fi conceput astfel încât să fie cât mai util retailerilor, dar şi întregului ecosistem de comerţ. Dezbaterile vor fi structurate în paneluri deschise, dar şi prezentări gândite astfel încât să aducă valoare adăugată participanţilor.

Iată ce spun câţiva dintre speakerii care vor fi prezenţi la European Digital Commerce:

Rareş Bănescu, theMarketer - "În cadrul evenimentului, vom discuta despre cum o comunicare automatizată şi personalizată, bazată pe nevoile şi comportamentele fiecărui client, poate transforma radical o afacere. Accentul trebuie pus pe comunicare şi pe retenţia clienţilor, nu doar pe achiziţie. Iar pe scenă, voi avea plăcerea să împărtăşesc cu toţi cei prezenţi mai multe strategii şi exemple concrete de succes", se menţionează în comunicat.

Kiril Dinov, VTEX - "European Digital Commerce, găzduit de VTEX şi Amazon Web Services, este unul dintre cele mai relevante evenimente de comerţ din industrie, având cea mai mare pondere de retaileri din totalul participanţilor. Pe o piaţă de ecommerce care se schimbă atât de rapid, în care lipsa sau prezenţa noilor tehnologii şi aplicaţii în platformele de comerţ fac din ce în ce mai mult diferenţa între stagnare sau succes, a fi prezent la EDC este esenţial. În cei cinci ani de când am lansat European Digital Commerce, peste o sută de speakeri au oferit valoare pe scena evenimentului; ediţia din 18 noiembrie va fi, fără îndoială, cea mai mare din istoria sa, cu cel mai mare număr de speakeri, paneluri bine structurate, prezentări orientate spre a aduce valoare, dar şi un cocktail party excelent pentru networking şi descoperit noi oportunităţi".

Cătălin Bordei, Innobyte - "Cred că cel mai important mesaj pe care îl pot transmite în cadrul European Digital Commerce 2024 este să aibă încredere în forţele proprii şi în echipele lor. Digitalizarea afacerilor lor este un lucru care se va întâmpla mai devreme sau mai târziu, aşa cum şi intrarea în ecommerce (dacă nu sunt deja) este doar o chestiune de timp. Dacă nu eşti în ecommerce sau nu acorzi o importanţă strategică acestui domeniu, competitorii tăi vor fi şi vor găsi tot mai multe canale prin care să vândă şi să profite de sinergiile dintre acestea".

Retailerii au acces gratuit la eveniment, în limita locurilor disponibile

Fashion, electroIT, DIY, FMCG & Grocery, sunt doar câteva dintre segmentele din comerţ care vor fi acoperite pe 18 noiembrie, în cadrul unui eveniment hibrid, la Nord Events. Pe lângă acestea, evenimentul va reuni şi specialişti SEO, PPC, email marketing, dar şi experţi în platforme de ecommerce.

Pentru a ajuta industria comerţului digital să evolueze în această perioadă provocatoare, managementul companiilor de retail & FMCG are acces gratuit la eveniment. Participanţii din online vor putea vizita zonele de Networking şi Expo, vor interacţiona cu toţi ceilalţi participanţi şi vor schimba cărţi de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail.

Odată înregistrat, vei avea acces la toate resursele comunităţii europene de comerţ digital, vei găsi arhiva evenimentului după încheierea acestuia, multiple prezentări şi studii de caz şi vei avea acces la Networking Area până la finalul zilei de 6 mai 2025, se precizează în comunicat.

Fiecare interacţiune acceptată va trimite cartea de vizită virtuală a interlocutorului prin e-mail, astfel încât să poţi salva contactul.

Detaliile complete despre EDC SUMMIT, eveniment găzduit de VTEX şi AWS Web Services, main partner theMarketer şi sponsorizat de ITG, Innobyte, Iviteb, FAN Courier, Zitec şi Netopia Payments sunt disponibile online pe site-ul: IC Events.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb