Reţeaua de clinici de chirurgie estetică Swiss Clinics aniversează 8 ani şi îşi extinde prezenţa la nivel naţional

T.B.
Ştiri utilitare / 16 ianuarie

Reţeaua de clinici de chirurgie estetică Swiss Clinics aniversează 8 ani şi îşi extinde prezenţa la nivel naţional

Swiss Clinics aniversează 8 ani de practică medicală şi îşi extinde prezenţa la nivel naţional la un număr de 38 de oraşe, se arată într-un comunicat al Swiss Clinics, remis redacţiei. În ultimul an, Swiss Clinics a adăugat 3 clinici partenere în reţeaua sa, în Galaţi, Severin şi Buzău, conform sursei menţionate.

Dezvoltarea teritorială accelerată a reţelei Swiss Clinics vine pe fondul creşterii cererii de servicii medicale estetice de calitate la nivel naţional, transmite sursa. Swiss Clinics detaşează periodic echipe de medici în clinici partenere din ţară, pentru a oferi servicii medicale la standardul celor oferite în clinica din Bucureşti, arată datele comunicatului.

Anul acesta, Swiss Clinics a depăşit 80.000 de pacienţi care i-au trecut pragul în cei 8 ani de la înfiinţare, informează compania.

Potrivit comunicatului "Este cu adevărat o onoare şi un privilegiu să sărbătorim cea de-a 8 aniversare Swiss Clinics. Lucrăm cu cele mai noi tehnologii şi susţinem pregătirea medicilor noştri, cu dorinţa de continuă dezvoltare. Suntem prezenţi la toate congresele internaţionale de la Monaco, Paris sau din Croaţia, investim în cele mai noi echipamente şi tehnologii şi lucrăm cu cei mai buni furnizori.

Mai mult, am reuşit să ne extindem prezenţa la nivel naţional, pentru a fi alături de pacienţi acolo unde aceştia au nevoie de noi. Pentru că deviza noastră este: tratăm fiecare pacient ca şi cum ar fi singurul nostru pacient", spune Valentin Burada, fondatorul Swiss Clinics.

Swiss Clinics operaţionalizează în mod direct 3 clinici la nivel naţional şi este prezentă în 38 de oraşe, în total, prin parteneriatele cu clinici autorizate DSP pentru chirurgie plastică/dermatologie. În Bucureşti, compania deţine spitalul Swiss Hospital, dotat cu bloc operator propriu, precizează sursa indicată.

Cele mai solicitate proceduri estetice realizate la nivel naţional sunt cele injectabile (volumizarea buzelor, respectiv estomparea ridurilor), potrivit comunicatului. Intervenţiile de mică chirurgie (blefaroplastie, otoplastie, bichectomie) fac parte din oferta la nivel naţional, odată cu consultaţiile preliminare intervenţiilor chirurgicale realizate în blocul operator al Swiss Hospital din Bucureşti, se mai arată în comunicat.

Conform sursei precizate "Implementăm cele mai bune practici în domeniu şi am coagulat o echipă de excelenţă, al cărei know-how este un atu al parteneriatelor pe care le avem la nivel naţional. În fiecare an, volumul de intervenţii realizate de medicii Swiss Clinics la nivel naţional, în marile oraşe, creşte exponenţial. Ne propunem, astfel, ca în următorii 3 ani, să fim prezenţi în toate judeţele din ţară", spune Octavian Andrei, director general, Swiss Clinics.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb