Reţeaua Regina Maria a preluat Endo Institute Timişoara

A.M.
Companii / 20 ianuarie 2020

Domnul doctor Voicu Simedrea

Domnul doctor Voicu Simedrea

Reţeaua de sănătate Regina Maria a anunţat, luni, preluarea Endo Institute din Timişoara, continuând astfel dezvoltarea infrastructurii medicale la nivel naţional, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, Endo Institute a primit certificarea de Centru de Excelenţă de nivel 3 în endometrioză de la Liga Europeană de Endometrioză, devenind al treilea în Europa dintre centrele acreditate în afara ţărilor vorbitoare de limba germană.

Procesul de acreditare este unul complex, evaluând un număr de criterii stricte: managementul corect al informaţiei, protocoale eficiente de management şi tratament, chirurgia avansată multidisciplinară, operarea unui număr minim de 100 de cazuri de endometrioză pe an şi urmărirea minuţioasă a cazurilor post operatorii şi a rezultatelor pe termen lung.

Domnul doctor Voicu Simedrea, fondatorul Endo Institute, a declarat: "Endo Institute a fost iniţial dedicat chirurgiei endometriozei, dar ne-am dat seama că vorbim de o patologie complexă, aşadar centrul s-a dezvoltat cuprinzând o multitudine de specialităţi secundare. Pentru noi a fost mereu importantă grija acordată pacientelor şi credem că fiecare femeie are dreptul la un diagnostic corect şi un tratament personalizat care să răspundă nevoilor ei. Endo Institute este singurul centru acreditat în România şi singurul acreditat la vest de Viena de către Liga Europeană de Endometrioză."

Centrul de Excelenţă Endo Institute reprezintă un garant al calităţii şi al responsabilităţii asumate în tratarea pacientelor care suferă de endometrioză, cu peste 10 specialităţi medicale integrate, peste 30 de medici din aceste specialităţi şi echipă chirurgicală multidisciplinară. În 6 ani de activitate, angajaţi şi colaboratori cu renume internaţional au avut peste 400 de cazuri operate şi peste 2000 de paciente examinate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb