Revista Presei 13.12.2018

M.I.
Revista Presei / 13 decembrie 2018

Revista Presei 13.12.2018

Adevărul

Sondaj: Românii vor într-o proporţie covârşitoare schimbarea Guvernului PSD. Cum stau Iohannis, Dragnea şi Dăncilă la încredere

Adevărul notează că aproape 70% dintre români cred că Executivul Dăncilă ar trebui schimbat, arată un sondaj realizat de Biroul de Cercetări Sociale (BCS) la comanda PMP şi obţinut de Adevărul. Tot 70% însumează şi procentul românilor care nu au încredere în Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă e aproape de şeful său de partid la capitolul neîncredere. BCS a fost unul dintre puţinele institute sociologice care au prezentat date corecte la alegerile prezidenţiale din 2014.

Bancherul

Consiliul Concurentei dezvaluie cum s-au intalnit clandestin firmele de asigurari pentru a majora pretul asigurarilor auto RCA

Publicaţia Bancherul notează că firmele de asigurari s-au intalnit clandestin, in sedinte secrete si la sediul asociatiei de profil, UNSAR, pentru a se intelege cum sa majoreze pretul asigurarilor obligatorii auto RCA, dezvaluie Consiliul Concurentei, care le-a aplicat amenzi record de 53 milioane euro pentru practici anticoncurentiale.

Investigatia a fost declansata din oficiu, in iulie 2015, cand Consiliul Concurentei a anuntat efectuarea unor inspectii inopinate la sediile UNSAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania), unor firme de asigurari membre ale uniunii si unei publicatii de specialitate (Media Xprimm).

Media Xprimm a fost suspectata că "prin produsele care erau oferite de această companie, nu cele date fără plată, ci cele vândute pe bază de abonament, se distribuiau aceste informaţii sensibile, care permiteau coordonarea comportamentului pe piaţă. Exista un mecanism prin care unii aflau mai devreme informaţiile", a declarat atunci Bogdan Chiriţoiu, seful Consiliului Concurentei.

Naţional

Presedintele a lansat programul "Romania judecata"

Publicaţia Ziarul Naţional informează că imaculatul Klaus Iohannis ţine lecţii de morală. O face mimând spontaneitatea şi discursul liber. Intonatia, însa, l-a dat de gol că are textul sub ochi, unul pe care cred că nu a apucat să-l citească înainte. A vorbit preşedintele, deci, la Consiliul Superior al Magistraturii, despre cum trebuie să fie justitia, cum şi ce trebuie să facă procurorii şi judecătorii, cum să fie statul de drept şi cum trebuie să fie apărată legea. Mie, prezenţa lui acolo mi s-a părut complet deplasată. Nu pentru că nu ar avea voie, ci pentru că trecutul lui e împestriţat de o multitudine de dosare nu tocmai limpezi sau de încălcări ale Constituţiei. În condiţiile astea, a vorbi tocmai el în faţa CSM nu mi se pare a fi cel mai onest lucru.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. FĂRĂ RĂSPUNDEREA MAGISTRAŢILOR - instant cu celeritate pe pers. fizică - SE APROPIE RÂPA !!!!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb