REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 19.03.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 19 martie 2014

FINANCIAL TIMES

Samsonite crede că a trecut greul pentru sectorul de lux din China

Sectorul de lux din China a depăşit cea mai grea perioadă prin care a trecut, potrivit Samsonite, producător de genţi de călătorie premium, care a avertizat anul trecut că austeritatea de la Beijing i-a afectat vânzările din această ţară.

Australia anchetează piaţa forex

Autorităţile de reglementare din Australia lansează o anchetă privind piaţa locală a schimburilor valutare, care valorează 168 de miliarde dolari SUA, ca urmare a investigaţiei internaţionale din domeniu, generată de suspiciunile de manipulare.

Coreea de Sud investighează băncile chineze

Autorităţile financiare sud-coreene au lansat o inspecţie la operaţiunile locale derulate de trei bănci din China, pe fondul temerilor privind cererea tot mai mare de produse investiţionale denominate în yuani.

WALL STREET JOURNAL

Purtătorul de cuvânt al Acer, reţinut pentru insider trading

Procurorii l-au reţinut pe purtătorul de cuvânt al Acer Inc., Henry Wang, ca parte a unei investigaţii privind realizarea unor tranzacţii cu acţiuni ale producătroului taiwanez de computere în baza informaţii confidenţiale (insider trading). Ancheta priveşte tranzacţii realizate înaintea datei de 21 noiembrie, când Acer a anunţat pierderi trimestriale record şi demisia neaşteptată a fostului director executiv J.T. Wang, respectiv a fostului preşedinte Jim Wong.

Toyota ar putea plăti un miliard de dolari într-o anchetă din SUA

Departamentul de Justiţie din SUA este aşteptat să anunţe o înţelegere amiabilă cu Toyota Motor Corp., care ar putea costa producătorul auto nipon peste un miliard de dolari ca să scape de o anchetă penală privind dezvăluirea unor probleme de siguranţă, spun surse apropiate situaţiei.

New York Stock Exchange pare să câştige cursa pentru listarea Alibaba

New York Stock Exchange se pare că va câştiga cursa pentru listarea acţiunilor gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd., conform unor surse apropiate situaţiei. Listarea este aşteptată să fie cea mai mare a unei companii chineze în SUA.

NEW YORK TIMES

Rezultatele Oracle dezamăgesc

Oracle Corp. a raportat vânzări şi profituri în creştere pentru cel de-al treilea trimestru fiscal, însă acestea au dezamăgit investorii care aşteaptă semne de revenire susţinută. Vânzările au sporit cu 4%, la 9,31 miliarde dolari, în timp ce analiştii estimau 9,36 miliarde dolari.

Standard Chartered lanseaază servicii bancare islamice în Kenya

Banca britanică Standard Chartered a lansat servicii bancare islamice în Kenya, aceasta fiind prima intrare a brandului său "Saadiq" în Africa. Kenya va fi un test pentru extinderea brandului pe continent.

Sony Pictures taie 216 posturi în California

Sony Pictures Entertainment vrea să elimine 216 locuri de muncă în California, informând în acest sens Departamentul de Dezvoltare a Forţei de Muncă, potrivit unei surse apropiate situaţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb