REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 29.03.2012

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 29 martie 2012

FINANCIAL TIMES

Nike dă în judecată Reebok pentru utilizarea numelui lui

Tebow

Compania americană Nike a dat în judecată rivalul Reebok pentru folosirea numelui fundaşului Tim Tebow pe spatele tricourilor echipei Jets din New York, cu numai câteva zile înainte ca Nike să lanseze primele sale echipamente de fotbal sub un nou contract de sponsorizare cu Liga Naţională. Nike va lansa săptămâna viitoare noile echipamente National Football League.

Moody's retrogradează unele bănci portugheze

Agenţia de evaluare Moody's a redus, miercuri, ratingurile de credit pentru cinci bănci portugheze, pe motiv că activele şi profitabilitatea acestora se vor deteriora ca urmare a perspectivelor economice slabe ale ţării.

Patru dintre banci au fost retrogradate la acelaşi nivel sau cu o treaptă sub calificativul Portugaliei, Ba3: Banco Santander Tottas, Caixa Geral de Depósitos, Banco Espírito Santo şi Banco BPI. Calificativul Banco Internacional do Funchal (Banif) a fost redus la B1, de la Ba3.

O instanţă din India a blocat ratingul Fitch

O Curte Înaltă din India a blocat emiterea unui rating de credit din partea Fitch pentru una dintre cele mai mari instituţii non-bancare din ţară, Srei Infrastructure Finance, măsură care evidenţiază controversa generată în privinţa agenţiilor de rating.

WALL STREET JOURNAL

Surse: Facebook se listează în mai

Facebook Inc. se pregăteşte să lanseze oferta publică iniţială în luna mai, potrivit unor surse apropiate reţelei de socializare. Acestea spun că acţiunile societăţii au fost oprite de la tranzacţionarea pe piaţa secundară.

GM: Peugeot a oprit exporturile către o companie iraniană

General Motors Co. anunţă că partenerul său francez PSA Peugeot Citroen SA a suspendat exportul de componente auto către un producător de autoturisme din Iran, alianţa celor două societăţii "conformându-se legii americane care guvernează comerţul cu Iran".

Opel continuă negocierile cu sindicaliştii

Divizia europeană a General Motors Co., Adam Opel AG, anunţă că va continua negocierile cu sindicaliştii în vederea redresării diviziei, însă nu oferă detalii în acest sens. Ambele părţi sunt de acord că Opel trebuie să opereze în mod profitabil şi să ia măsuri de creştere a veniturilor.

NEW YORK TIMES

Premierul francez, optimist în privinţa eliberării de ţiţei de la rezerve

Franţa consideră că există o şansă reală pentru un acord Europa-SUA privind eliberarea de rezerve strategice de petrol, conform declaraţiilor prim-ministrului de la Paris, Francois Fillon.

Vânzările şi profitul H&M, în creştere

Retailerul de îmbrăcăminte Hennes & Mauritz AB (H&M) şi-a majorat profitul cu 5% în primul trimestru fiscal, pe fondul avansului vânzărilor. Câştigul net a însumat 2,74 miliarde coroane suedeze (411 milioane dolari) în perioada decembrie 2011 - februarie 2012.

Grecia extinde termenul de publicare a rezultatelor de către bănci

Grecia a prelungit până la 20 aprilie termenul limită pentru raportarea, de către bănci, a rezultatelor financiare pe 2011, dându-le astfel mai mult timp pentru evaluarea impactului restructurării datoriei ţării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb