REVISTA PRESEI MONDENE - 08.02.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 8 februarie 2011

Adevărul

Shakira şi Pique recunosc la presiunile lui Guardiola: Suntem împreună

Însuşi fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, a confirmat relaţia sa cu Shakira, postând pe reţelele sociale fotografia care dovedeşte că cei doi sunt împreună şi confirmând zvonurile care circulă în Spania de câteva luni bune, scrie Marca. Însuşi Pep Guardiola, tehnicianul catalanilor, l-a sfătuit pe jucătorul său să rezolve cât mai repede această chestiune, într-un fel sau altul, pentru că deja paparazzi făceau de gardă 24 de ore din 24 la poarta locuinţei fundaşului, pentru a pândi fotografia mult dorită.

Click

Teo pleacă de la Viena abia săptămâna viitoare

Medicii de la spitalul AKH din Viena o vor mai ţine pe fosta prezentatoare de televiziune Teo Trandafir încă cel puţin o săptămână sub observaţie.

Contactaţi de Click!, austriecii au declarat că Teo se simte excelent, este încă în faza de recuperare şi că va mai sta internată cel puţin până săptămâna viitoare.

Click

Dan Bălan, în premieră despre ruptura O-Zone: Ne săturasem unii de alţii, nu ne mai înţelegeam

Pe 13 ianuarie 2005 s-a destrămat una dintre cele mai de succes formaţii de pe mapamond, al cărei hit, "Dragostea din tei", face şi acum furori.

"În 1999, O-Zone se afla în ascensiune continuă, apoi a venit succesul ăla mare. Nu mai puteam să ţin pasul cu proiectele, nu mai vedeam nicio perspectivă. Ne săturasem unii de alţii, nu ne mai înţelegeam. Nu aveam nicio plăcere să mai lucrăm împreună. Ne întâlneam la studio şi nu produceam nimic. Nimeni nu a plâns că o să ne despărţim", a declarat Dan Bălan pentru cel mai recent număr al revistei VIP.

Libertatea

Părinţii Alexandrei Dinu divorţează

Foştii socri ai lui Adrian Mutu sunt la un pas de divorţ. Liliana, mama Alexandrei Dinu, a depus la tribunal, zilele trecute, o cerere de separare de soţul ei, Tiberiu.

Tiberiu Dinu, consulul general al României la Milano, şi viceconsulul Liliana Carmen sunt căsătoriţi de mai bine de trei decenii şi au împreună două fiice: Alexandra Mirela şi Cătălina Lavinia, în vârstă de 30 şi, respectiv, 21 de ani.

Libertatea

Andreea Marin, la concurenţă cu Elena Udrea

Elena Udrea îşi dispută distincţia de cea mai elegantă femeie din România cu Andreea Marin Banică, Monica Bârlădeanu şi Principesa Margareta, la cea de-a şaptea ediţie a Galei Femei de Succes 2010.

Criteriile de evaluare sunt următoarele: popularitate în domeniul în care excelează, talent, implicare socială, imagine, etică socială, studii, pentru anul care a trecut.

Libertatea

Andreea Bălan, ţepuită cu 90.000 de euro

Andreea Bălan a plătit, în 2007, 90.000 de euro pentru un apartament care urma să se construiască în complexul rezidenţial Planorama din Capitală.

"Mi-am asumat greşeala de a investi într-un proiect pe hârtie şi acum nu mai sfătuiesc pe nimeni să facă la fel", a declarat Andreea. Între timp, cântăreaţa şi-a achiziţionat o altă locuinţă. "Am încercat să nu mă gândesc la banii investiţi acolo. Dacă sunt sănătoasă, fac eu suficient cât să-mi fie bine", a mai spus vedeta.

Ziarul Naţional

Brad Pitt, consilier parental pentru Vince Vaughn

De când s-a născut Lockhlyn Kyla, fiica lui Vince Vaughn, acesta se teme că nu se va descurca în rolul de tată. Motiv pentru care s-a adresat fostului său coleg de platou, Brad Pitt, care, având şase plozi de crescut, se presupune că are experienţă în domeniu. În plus, cei doi mai au un punct comun: s-au iubit, pe rând, cu Jennifer Aniston. Dar şi aici, Brad Pitt a fost primul.

Ziarul Naţional

Kate Moss a băut toată noaptea cu designerul John Galliano

Mai sunt doar câteva luni până când va deveni soţia cântăreţului Jamie Hince, însă Kate Moss nu se înţelege prea bine cu logodnicul ei atunci când ea bea. În momentele de euforie, manechinul în vârstă de 37 de ani preferă compania prietenilor săi homosexuali. Aşa s-a întâmplat weekendul trecut, când Kate Moss a fugit, la propriu, de Jamie, pentru a se refugia în braţele faimosului designer John Galliano. Pentru că sunt prieteni de ani buni şi au grijă unul de celălalt, John s-a asigurat toată noaptea că Moss are paharul plin cu alcool. La plecare, Hince a încercat să o ţină pe Kate lângă el, însă aceasta s-a smucit din mâna lui, preferând compania amicului său homosexual.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb